ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ;

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την καραμέλα που δεν λιώνει ποτέ από τα αφεντικά του Ολυμπιακού και το μπλουζάκι 13-26 που θα έπρεπε να βγάλει ο Πέρεθ.

Οι Αγγελόπουλοι θα μιλήσουν ποτέ για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα;

Είχε ενδιαφέρον η συνέντευξη των αδελφών Αγγελόπουλων στον ΟΤΕ το βράδυ της Τρίτης (19/5). Και γι' αυτά που είπαν αλλά και γι' αυτά που δεν είπαν. Σε αυτά που είπαν βάδισαν στην πεπατημένη. Τελικοί έρχονται κι ακόμη κι αυτός ο λαβωμένος Παναθηναϊκός προκαλεί- όπως φαίνεται- φόβο στους ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Οπότε ακολουθώντας τη γνωστή τακτική χρόνων, χρησιμοποίησαν τον τηλεοπτικό χρόνο και φυσικά τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας για να κάνουν πολιτική στο κομμάτι διαιτησία. Για μια ακόμη φορά.

Το ότι πριν από λίγες μέρες, πέρασαν από το ΟΑΚΑ και πήραν «διπλό» προφανώς δεν αρκούσε για να σταματήσει αυτή η καραμέλα της διαιτησίας ή έστω να ακολουθήσουν την τακτική του Σφαιρόπουλου (και παλιότερα του Ίβκοβιτς) που δεν ασχολείται με τους διαιτητές ώστε να μην δίνει άλλοθι στους παίκτες.

Από τη στιγμή όμως που οι Αγγελόπουλοι έχουν επιλέξει να κουβεντιάζουν για τους διαιτητές κάποια στιγμή θα είναι χρήσιμο να μιλήσουν και για τις διαιτησίες στην Ευρωλίγκα. Και να αναλύσουν με την ίδια πρεμούρα τις φάσεις και τα σφυρίγματα και τις βολές.

Εκτός κι αν οι 13 βολές της Ρεάλ έναντι 26 του Ολυμπιακού στον τελικό ήταν απλά «οk» για τα αφεντικά των Πειραιωτών... Μήπως να έβγαζε μπλουζάκι ο Πέρεθ;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου