Ο ΠΑΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ… ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.

Υπάρχουν εκδηλώσεις που γίνονται για να γίνουν. Για τυπικούς λόγους. Το Gala Dinner που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» δεν ήταν απλά μία εκδήλωση που θα… γέμιζε το πρόγραμμα του διημέρου.

Ο Παύλος ήταν εκεί… Τον έβλεπες στο βλέμμα του Δημήτρη.

Ήταν ο ορισμός του ουσιαστικού. Γιατί; Διότι από την ώρα που έφτανες στο χώρο που θα γινόταν η εκδήλωση μέχρι την στιγμή που αποχωρούσες από αυτή, όλη η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από Παύλο. Σαν να ήταν εκεί. Ήταν εκεί. Το διέκρινες στο πρόσωπο της συζύγου του, κ. Δέσποινας Γιαννακοπούλου, στο βλέμμα του Δημήτρη, στον αδερφικό του φίλο, Σιμόν Μιζράχι, στον «Ζοτς»…

Το αντιλαμβανόσουν βλέποντας τον Δημήτρη να υποδέχεται προσωπικά κάθε καλεσμένο – μέχρι τον τελευταίο- στο κατώφλι του Dionysos Zonar’s. Το επιβεβαίωνες σε κάθε λέξη του ισχυρού άνδρα του τριφυλλιού καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και εν συνεχεία στο βαθιά θλιμμένο πρόσωπο του, την ώρα που οι οθόνες πρόβαλλαν στιγμιότυπα του ντοκιμαντέρ για τον Παύλο… Τον ΚΥΡΙΟ Παύλο, όπως συνεχίζουν να τον λένε όλοι, αδόκιμα μεν, ουσιαστικά δε. Γιατί έτσι νιώθουν και τους βγαίνει… Το βράδυ του Σαββάτου κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, ένιωθες ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος μάζεψε για ένα ακόμη βράδυ μια μεγάλη παρέα για να τους προσφέρει τη φιλοξενία του, ως Έλληνας και Παναθηναϊκός… Να τους ρωτήσει για την υγεία τους, τη φαμίλια τους και να μοιραστεί μαζί τους στιγμές.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Νίκου Συρίγου στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου