ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου και τις περίεργες συμπτώσεις...

Δεν είναι απλά αλητεία με ονοματεπώνυμο, είναι οργανωμένη επιχείρηση!

Αυτό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, ήταν αναμενόμενο. Απολύτως. Όποιος κάνει ότι πέφτει από τα σύννεφα, είναι ψεύτης ή βλάκας. Όταν επί μήνες έχεις στοχοποιήσει κόσμο και κοσμάκη και από την περασμένη Παρασκευή και μετά, στήνεις με συνέπεια και συνέχεια σκηνικό απόλυτης τρομοκρατίας κατά του Αναστόπουλου, τα 100 χουλιγκάνια που πήγαν στο σπίτι του δεν είναι αντίδραση (πόσο μάλλον δε αυθρόρμητη) αλλά… δράση.

Η αλητεία που έχει συσσωρευτεί τις τελευταίες μέρες γύρω από το Ολυμπιακός-Προμηθέας και την προσπάθεια να μην επικρατήσει η νομιμότητα αλλά η τρομοκρατία, έχει συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς και ακόμη περισσότερους «συνεργούς» και «συνεργάτες». Όλους αυτούς που ακόμη και τώρα, ώρες μετά την επίθεση στην οικία του διεθνούς ρέφερι, το παίζουν…Πόντιοι Πιλάτοι και το μόνο που πράττουν είναι να πιέζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστόπουλου να δηλώσει κώλυμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου