ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…

Ότι έγινε στο ΟΑΚΑ, ότι γίνεται κάθε φορά στα γήπεδα, ότι έγινε με το μπασκετικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, δεν είναι τίποτα άλλο από ότι γίνεται στην κοινωνία.

Το μπάχαλο ξεκίνησε από το μεσημέρι…

Ζούμε καθημερινά σε συνθήκες απόλυτου χάους. Όπως είπε –με αφορμή τα επεισόδια στο μπασκετικό Περιστέρι-Άρης- ο Αργύρης Πεδουλάκης «ζούμε κατά τύχη». Πάμε στις δουλειές μας κατά τύχη, τα παιδιά μας πάνε σχολείο κατά τύχη, επιβιώνουμε κατά τύχη… Η Ελλάδα δεν υφίσταται σαν Κράτος. Ίσως σε λίγο καιρό να μην υφίσταται και ως χώρα. Φοβηθήκαμε μην συνηθίσουμε το τέρας του φασισμού. Να μην μας καταπατήσουν τα δικαιώματα μας. Στο βωμό της ελευθερίας, που είναι ελευθεριότητα κινούμαστε σε περιβάλλον ασυδοσίας. Παντού.

Συνηθίζουμε το τέρας του «μπάχαλου» αλλά δεν μας ενοχλεί, μέχρι να… μας χτυπήσει την πόρτα. Μέχρι κάποιος να μπει στο σπίτι σου και εσύ να πρέπει απλά να… κάνεις ότι κοιμάσαι. Χθες πήγαν 30.000 άνθρωποι στο ΟΑΚΑ. Κι έπεσαν θύματα 100-150 «μπαχαλάκηδων» και των άσχετων αρμοδίων που πετάνε μονίμως… χαρταετό. Ανθρώπων που δεν μπορούν να χωρίσουν δύο γαϊδάρων άχυρα. Ή που δεν θέλουν γιατί νιώθουν ότι θα πληρώσουν με τη δουλειά τους, αν κάνουν τη δουλειά τους. Όταν το ίδιο το Κράτος επενδύει στην μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, «μπάχαλο» θα εισπράξει. Αρνούμαι πεισματικά να ποδοσφαιροποιήσω ή να μπασκετοποιήσω την κουβέντα για επεισόδια. Δεν νοσεί ο αθλητισμός. Νοσεί η κοινωνία ολόκληρη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου