ΣΤΟΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΑΠΛΑ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ναι, συνέβησαν πολλά στον Παναθηναϊκό το τελευταίο 24ώρο. Πάρα πολλά. Κάποιοι τα χαρακτήρισαν ραγδαία. Ραγδαία μεν, αναμενόμενα δε.

Στον Ρικ Πιτίνο απλά ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όταν μια ομάδα, επαναλαμβανόμενα, δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, αν δεν είσαι αδιάφορος, το λέει η ψυχή και η τσέπη σου, προχωράς σε αλλαγές. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτό ακριβώς έκανε. Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ολοφάνερο ότι δεν μπορούσε πια να κρατήσει το καράβι. Για πολλούς λόγους, που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Και γιατί ο Ισπανός είναι, ακριβώς όπως ανέφερε η ΚΑΕ στην ανακοίνωση της, ΚΥΡΙΟΣ αλλά και διότι θα είναι σαν να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα.

Ο Τσάβι έκλεισε τον κύκλο του στο τριφύλλι, το οποίο αν δεν υπάρξει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο θα πορευτεί από εδώ και πέρα έχοντας στην άκρη του πάγκου του, έναν θρύλο. Γιατί αυτό είναι ακριβώς ο Ρικ Πιτίνο: Ένας θρύλος του Παγκόσμιου Μπάσκετ. Και δεν είναι μόνο για αυτά που έχει καταφέρει μέσα στο παρκέ ή για το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του περίφημου Hall of Fame, αλλά διότι με τις ιδέες του, πήγε όχι ένα και δύο αλλά πολλά βήματα πιο μπροστά το μπάσκετ. Κι αυτό θαρρώ ότι δεν το πράττουν πολλοί προπονητές στον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου