ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ… ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ!

«Διαβάζουν» το μέλλον που έρχεται από το ένδοξο παρελθόν.

Πολύ γρήγορα τους έπιασε πανικός… Δίκιο έχουν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε το τιμόνι του Συλλόγου που λέγεται Παναθηναϊκός, στις 8 Ιουνίου του 2018. Παραλαμβάνοντας το απόλυτο χάος.

Τέσσερις μήνες και κάτι λίγες μέρες μετά, ο κυρίαρχος στο βόλεϊ Ολυμπιακός, σε μια έδρα με γυναικόπαιδα, χρειάστηκε όχι απλά τη διαιτητική εύνοια αλλά ένα ΕΓΚΛΗΜΑ για να κλέψει τη νίκη από τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ντέρμπι της νέας εποχής…

Όλα αυτά φυσικά κι ενώ από τη μία πλευρά είχε προηγηθεί η δέσμευση που έγινε πράξη σχετικά με τον κόσμο που θα έμπαινε στην Κυψέλη, την ώρα που η άλλη πλευρά μέσω της κ. Τσιλιγκίρη (αν δεν κάνω λάθος) όχι απλά αμφισβητούσε το κατά πόσο τα λόγια των Παναθηναϊκών θα γίνουν πράξη αλλά πολύ περισσότερο έριχνε λάδι στη φωτιά.

Η Ιστορία και εν προκειμένω η ατμόσφαιρα στο ματς της Κυψέλης, απέδειξε ποιος σέβεται τις δεσμεύσεις του και ποιος κάνει απλά φτηνή πολιτική. 

Και μία από τις δεσμεύσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όταν ανέλαβε τον Ερασιτέχνη ήταν ο Σύλλογος να κατακτήσει ξανά τον σεβασμό από όλους, ώστε στη συνέχεια να γίνει αυτό που λέει ο ύμνος του: «πρωταθλητή σ’όλα τα σπορ παντοτινέ».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου