ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η… ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ!

Πολλές φορές δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος αλλά ποιος το λέει. Και η αξιοπιστία του Γιάννη Αλαφούζου σε ότι αφορά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού είναι υπό του μηδενός.

Αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις του Αλαφούζου είναι πιο προβλέψιμος από την περίοδο ή… μεθυσμένος!

Όταν ξαναφτάσει κάποια στιγμή στο μηδέν ίσως ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να ζήσει καλύτερες μέρες. Να μην ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ δηλαδή από όποιον μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ολίγα από… σουαχίλι. Να μην μένει στην κατηγορία επειδή τον λυπούνται οι υπόλοιποι. Να μην του… απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα λες και είναι ο Ρωχάμης. Να μην είναι μπει-δεν μπει στο πρωτάθλημα. Να μην ξεφτιλίζεται γενικώς. Κι όλα αυτά με την υπογραφή του Γιάννη Αλαφούζου. Του ανθρώπου που μπήκε να… νοικοκυρέψει την ΠΑΕ και την οδήγησε στον απόλυτο εξευτελισμό.

Πριν λίγο λοιπόν, ο Αλαφούζος έβγαλε μια ανακοίνωση, που πέρα από ότι ήταν πιο προβλέψιμη και από την περίοδο, με βάζει σε ερωτηματικά για το σε τι κατάσταση ήταν ο ίδιος ή έστω αυτός που του γράφει τις ανακοινώσεις.
Κι είναι πιο προβλέψιμη γιατί εδώ και καιρό φωνάζουμε πως ο… φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ψάχνει να βρει άλλοθι για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα μείνει στα (καταστροφικά) χέρια του, όχι ο Ταϊλανδός να έρθει αλλά ο Αμπράμοβιτς. Και θα μείνει ώστε το σχέδιο να εξυπηρετηθεί μέχρι το τέλος. Το τέλος του Παναθηναϊκού.

 Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου