ΣΩΤΟ ΤΡΩΣ. ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ… ΤΡΩΣ!

Υπάρχει κάτι που λέγεται «κοινή λογική». Αυτή η κοινή λογική, που λέτε, έχει αναδείξει σε πρωταθλητή των μεταγραφών τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Σώτο τρως. Και ψεύδεσαι και… τρως!

Αυτό σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αναγνωρίζει ότι το τριφύλλι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκαναν τις καλύτερες μεταγραφές στον ελληνικό χώρο (κι όχι μόνο). Σε αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία δεν ανήκει (για μια ακόμη φορά) ο Σωτήρης. Ο Σωτήρης που για μια ακόμη φορά, βιάζοντας την κοινή λογική, κατάφερε να εξισώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ακόμη και αν αυτό απαιτούσε, μέσα σε λίγες γραμμές η μία ανακρίβεια να διαδέχεται την άλλη… Από το να συγκρίνουμε τον καλύτερο γκαρντ της Ευρώπης κι ένα ηγεμονικό συμβόλαιο (Καλάθης) με έναν αθλητή που είναι στη δύση της καριέρας τους κι έμεινε με τα… ρέστα (Σπανούλης), να «ξεχνάμε» Έλληνες παίκτες, να βαφτίζουμε «αρπαγή» τη μεταγραφή του Παπαπέτρου και πάνω απ’όλα να τσουβαλιάζουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας (Λάσμε, Λάνγκφορντ) με τα… στοιχήματα (Γκος, Λίντεϊ). Κι όχι μόνο αυτό αλλά πολύ περισσότερο να βαφτίζουμε αφορμή για γκρίνια (εδώ γελάνε και τα σκυλιά) μία μεταγραφή που προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού…

Αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη ! Ενός παιδιού δηλαδή που ήταν νούμερο 13 στα ντραφτ και κατά γενική ομολογία ή αλλιώς με βάση την κοινή λογική που λέγαμε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά project παγκοσμίως!!!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου