ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η «ΠΑΡΑΓΚΑ» ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ!

Δεν ξέρω ποιος χαράζει τη στρατηγική της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αν το κάνουν οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι ή κάποιος σύμβουλος τους.

Όλοι στο πλάι των Αγγελόπουλων, να γκρεμιστεί η «παράγκα» του Προμηθέα!

Αν έχουν σύμβουλο για όσα κάνουν τον τελευταίο καιρό με τους διαιτητές της Ευρωλίγκα, το… SIMEONIDISGATE και την «παράγκα» του Προμηθέα, καλό θα είναι να τον στείλουν στον ΟΑΕΔ. Αν είναι δικής τους έμπνευσης, τίποτα απ’οσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν πρέπει να μας κάνει πια εντύπωση… Ακόμη κι αυτά που λες «δεν μπορεί να συμβαίνουν»!

Τι μάθαμε λοιπόν, όλως τυχαίως για μια ακόμη φορά, πριν από τους τελικούς: Ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνουν οι τελικοί με ξένους διαιτητές. Προφανώς της Ευρωλίγκα. Τέτοια αντίσταση στο ξύλο για να μην ομολογήσει, ούτε η Αλίκη στο «Υπολοχαγός Νατάσα»…

Τι άλλο μάθαμε: Ότι ο Ολυμπιακός στη χειρότερη, αν δεν έρθουν οι ξένοι, θέλει τους Έλληνες διαιτητές που παίζουν στην Ευρωλίγκα. Τον Γκόντα, τον Φούφη, τον Παπαπέτρου και τον Ηλία Κορομηλά. Κι όχι με NON PAPER αλλά με ανακοίνωση. Πρώτη φορά στα χρονικά, ομάδα «επιλέγει» τους διαιτητές που θέλει με ανακοίνωση της. Αυτό θα πει σοφία.

Τι μάθαμε ακόμα: Ότι ο Προμηθέας έχει χτίσει μέσω… καφέ, μια παράγκα «να με το συμπάθειο» σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, ελέγχοντας τον αρχιδιαιτητή Στέλιο Συμεωνίδη. Κι επειδή οι Αγγελόπουλοι δεν είναι τίποτα «φλούφληδες», θα την γκρεμίσουν την παλιοπαράγκα του Προμηθέα! Απάνω τους μάγκες!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου