ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ!

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να στρογγυλεύουν τις γωνίες. Και από την πρώτη στιγμή που έμπλεξα με αυτή την ιστορία που λέγεται δημοσιογραφία, μου είχαν πει και ήξερα, ότι αυτή η συνήθεια μου, η στάση ζωής θα έχει το ανάλογο τίμημα.

Πήξαμε στους… αντικειμενικούς εξαρτημένους!

Το άκουσα. Αλλά μέχρι εκεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο θαυμαστό κόσμο των social media να υπάρχουν κάποια παιδάκια που αρέσκονται να γράφουν ψιλοπαπαρίτσες σε ότι ποστάρω. Γελάω. Τις περισσότερες φορές. Κάποιες που εκνευρίζομαι, το αντιλαμβάνονται επαρκώς. Ένας ας πούμε σήμερα, όταν κατάλαβε ότι είχε… κουράσει, εξαφανίστηκε. Κυριολεκτικά. Σαν να μην υπάρχει πια αυτός ο λογαριασμός. Ή σαν να υπήρξε για να μπει να γράψει την παπαρίτσα που λέγαμε και να εξαφανιστεί…

Πάμε όμως παρακάτω. Γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα θέματα από τα social media ενός τύπου που απλά γράφει με γωνίες.

Προφανώς και δεν είναι κανείς αντικειμενικός. Μην λέμε τα ίδια. Αντικειμενικά είναι μόνο τα κομοδίνα. Προσπαθείς να κρατήσεις όσο μπορείς τις αποστάσεις.

Αυτό ωστόσο που έγινε με το Ρεάλ - Παναθηναϊκός ξεπερνάει τα όρια της λογικής των αποστάσεων. Είναι κάτι άλλο. Άνθρωποι που απλά βλέπουν μπάσκετ αντιλήφθηκαν ότι-ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- το ματς εξελίχθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον Παναθηναϊκό, που ίσως να μην είναι καν φίλαθλοι του, παραδέχτηκαν ότι στη Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα ως οργανισμός υπέστη ένα τεράστιο χτύπημα στην αξιοπιστία της.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου