ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ… ΒΕΤΑΚΗ

Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να κρυφτείς και ακόμη μικρότερη για να κρύψεις.

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός, του ευεργετηθέντος… Βετάκη

Ο Σωτήρης Βετάκης για κάποια χρόνια είχε καταφέρει να κρυφτεί και να κρύψει τις αδυναμίες του, χτίζοντας μια ολόκληρη καριέρα πάνω στον Παναθηναϊκό, τον Ομπράντοβιτς και τον κουμπάρο του, Δημήτρη Ιτούδη, επί εποχή των οποίων από ένας απλός ρεπόρτερ στα «ΝΕΑ», εξελίχτηκε… ειδικός στα θέματα του μπασκετικού «τριφυλλιού». Με τις «αποκλειστικές» ειδήσεις που κατά μεγάλο ποσοστό τον τροφοδοτούσε κυρίως ο «Ζοτς» να… εκτοξεύουν το μισθό και το κασέ του.

Με δυο λόγια, ο Βετάκης αξιοποιώντας πλήρως τη γνωριμία του με το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού όχι μόνο έχτισε την καριέρα του αλλά απόλαυσε και μια ζωή σχεδόν ονειρεμένη.

Με ακριβά ταξίδια, πανάκριβά ρούχα, νυχτερινές εξόδους και διακοπές σε θέρετρα που ακόμη και τις καλές εποχές του Τύπου ένας απλός… ρεπόρτερ δεν πέρναγε ούτε απ’έξω.

Όλα αυτά ελέω Παναθηναϊκού και κυρίως Ζοτς, του οποίου ακόμη και σήμερα είναι ο… εκλεκτός του. Μια σχέση που χτίστηκε στην πλάτη ουσιαστικά του Παναθηναϊκού, με τον οποίο εκτός των άλλων, ο Βετάκης, ευτύχησε να… γυρίσει όλη την Ευρώπη στο «τσάμπα».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου