ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι ένας συνηθισμένος επιχειρηματίας. Ούτε καν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Είναι απ’αυτό που λέμε άντρας «παλιάς κοπής». Σε όλα του. Έτσι αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις. Κι αναλαμβάνει το τίμημα.

Όταν δεν έχεις να δώσεις ούτε καν απαντήσεις, είσαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

Για τον Γιαννακόπουλο το να σκύψει το κεφάλι σε έναν τύπο «φυτευτό» εδώ και 18 χρόνια σε μία θέση, σε έναν τύπο που θεωρεί ότι είναι το μπάσκετ, σε έναν αλεξιπτωτιστή που μπήκε στο άθλημα πρώτα για να το διαλύσει, μετά για να κονομήσει και μετά για να κονομάει διαλύοντας το, δεν είναι φυσιολογικό άρα και δεν είναι αποδεκτό. Όπως επίσης και να μην υπερασπιστεί την οικογένεια του. Πόσο μάλλον δε να τιμωρηθεί για αυτό.

Αλλά το νέο επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας που παίχτηκε στη Μαδρίτη δεν έχει να κάνει με θέμα εγωϊσμού… Είναι απ’αυτά που ο «τεχνοκράτης» (εδώ γελάμε) Μπερτομέου ονομάζει business. Εκεί δηλαδή που ξεβρακώθηκε από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, με ένα απλό γράφημα που δείχνει τα χρήματα που φέρνει κάθε διοργάνωση. Με μια εικόνα… Αυτή για την οποία ο Τζόρντι δεν είχε να πει κουβέντα. Και τι να πει… Πως να διαψεύσει τους αριθμούς; Με λόγια του αέρα;

Διαβάστε όλο το άρθρο του Νίκου Συρίγου στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου