ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΝΕΙ (Μ’ΕΝΑ REPOST)

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ο Παναθηναϊκός και εν προκειμένω ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν είναι τύπος που θα κλάψει πάνω από το χυμένο γάλα.

Τα βίντεο κατεβαίνουνε, η προπαγάνδα μένει (μ’ένα repost)

Θα τη βρει την άκρη. Αυτό είναι δεδομένο. Και οι πράσινοι θα πάρουν αυτό που δικαιούνται πραγματικά από τη φετινή Ευρωλίγκα. Ο κόσμος να χαλάσει. Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας και οι φίλοι και οι… Λαμόνικες. Πάμε παρακάτω. Τα «λάθη» των διαιτητών χθες στην Πόλη, απέναντι στη μονίμως ευνοημένη Φενέρ ήταν το ένα σκέλος της ιστορίας. Και πιστέψτε με, το λιγότερο κακό. Θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ένας διαιτητής θα κάνει και λάθη. Αν είναι συγκεκριμένος διαιτητής προφανώς θα κάνει λάθη πάντα εις βάρος του Παναθηναϊκού… Αλλά είπαμε, αυτό δεν είναι το χειρότερο κακό. Όταν ολόκληρη Ευρωλίγκα, πριν καλά-καλά τελειώσει το ματς, παίρνει τη φάση με το ΞΕΚΑΘΑΡΟ φάουλ του Βέσελι τον Παππά και σε μια πρωτοφανής προσπάθεια προπαγάνδας, τη βαφτίζει ως… καλύτερη φάση του ματς με σχόλια τύπου “what a block!” τότε αντιλαμβάνεσαι εύκολα, όσο χαζός ή όσο… ευρωλιγκαίος κι αν είσαι, πως εδώ έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη προσπάθεια προπαγάνδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Ιουλίου