ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ!

Όταν ένας κανονικός ψηλός, παθαίνει τον τραυματισμό που υπέστη ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, είναι πολύ πιθανό να κόψει το μπάσκετ. Επαναλαμβάνω: Ένας κανονικός ψηλός.

Σιγά μην έπρεπε να σας ρωτήσει!

Όχι ο Σοφοκλής, που από γεννησιμιού του είναι πολλά παραπάνω από έναν κανονικό ψηλό. Είναι ένα «θηρίο», θαύμα της φύσης, που όταν και όποτε ήθελε, έπαιρνε παραμάζωμα τους αντιπάλους του… Από τα μικράτα του μέχρι τώρα που είναι πια στη δύση της καριέρας του και σίγουρα με τα περισσότερα κιλά από ποτέ.

Όχι όμως επειδή «άραξε» ή επειδή έκανε κακή ζωή. Επειδή το σώμα του, είναι τέτοιο που και αέρα να καταπιεί θα πάρει κιλά. Πόσο μάλλον δε να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που σε καθηλώνει… Τον είδα προχθές στον αγώνα των Τρικάλων. Τον περίμενα πως και πώς να γυρίσει. Και γιατί του έχω μεγάλη αδυναμία αλλά και διότι η επιστροφή του στα παρκέ, στην ηλικία και με τη σωματοδομή του Σόφο, θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα του σε μια καριέρα που δεν έχει πια τίποτα να ζηλέψει από τους μεγάλους και τους σπουδαίους. Και ευρωπαϊκά πήρε και πρωταθλήματα πήρε αλλά και το κέφι του έκανε…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου