ΠΟΣΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Τεράστια αναστάτωση μετά τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr που εκθέτουν τον πρώην προπονητή του ΠΑΟ Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους ισχυρισμούς του ότι το 2012 δεν έφυγε από την ομάδα για το budget, αλλά για ζητήματα σεβασμού - Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την... κοστολόγηση της αγάπης προς το τριφύλλι!

Πόσο σεβασμό αντέχεις;

Εδώ και πέντε χρόνια ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τους λόγους που έφυγε από το τριφύλλι, το σπίτι του, την οικογένεια του, όπως λέει, το 2012.

Και το κάνει συνειδητά.

Γιατί αν πει την αλήθεια, ο κόσμος του Παναθηναϊκού που τον λάτρεψε και συνεχίζει να τον λατρεύει θα πρέπει να μπει στην ίδια διαδικασία, που μπήκε ο Σέρβος κόουτς εκείνο το καλοκαίρι.

Να... κοστολογήσει την αγάπη του για το τριφύλλι, το σπίτι, την οικογένεια...

Κι αυτή η αγάπη, ο σεβασμός όπως ειπώθηκε κατά κόρον, για τον Ζέλιμιρ κοστολογήθηκε το 2012 με κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα τη διαφορά στο μπάτζετ που του πρότεινε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αυτό που ήθελε ο Ομπράντοβιτς.

Και φαντάζομαι ότι το εύκολο (επειδή γράφεται κι αυτό γύρω-γύρω) δεν είναι αυτός που δίνει τα λεφτά (στη χειρότερη κρίση μεταπολεμικά στην Ελλάδα) να πάει πχ. από τα 13 στα 15 εκατομμύρια, αλλά αυτός που θα τα διαχειριστεί να πάει λίγο, έστω, πιο κάτω από αυτά που απαιτεί, ώστε να μείνει όρθιο το σπίτι του, ενωμένη η οικογένεια του, περήφανο το τριφύλλι του...

Και κυρίως ο κόσμος, αυτός που λάτρεψε και λατρεύει τον Ζοτς να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να μην απογοητευτεί έπειτα από μια χρονιά στην οποία είχε χάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και είχε δει τον αιώνιο αντίπαλο να παίρνει το πρωτάθλημα Ευρώπης! Ναι, τότε ακριβώς ήταν που είχε φύγει ο Ζοτς, για όποιον έχει ξεχάσει... Με τον Ολυμπιακό- του χαμηλότερου μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό- να είναι πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης...

Πόσο μάλλον δε όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σου δείχνει έμπρακτα τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στο πρόσωπο σου, προτείνοντας σου να γίνεις μέτοχος με 25% των μετοχών στον Παναθηναϊκό! Άρα όχι απλά αιώνια πιστός, αλλά... αιώνια αφεντικό.

Ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να φύγει. Λειτούργησε ως επαγγελματίας θα μου πεις. Συμφωνώ. Τι πιο επαγγελματικό λοιπόν να πει ότι «δεν μου έδωσαν το μπάτζετ που πίστευα ότι θα έπρεπε να έχω για να είμαι ανταγωνιστικός και αποφάσισα να φύγω». That’s life που λένε και οι ξένοι.

Εδώ και πέντε χρόνια όμως ο Ζοτς δεν ξεκαθαρίζει το θέμα. Στην καλύτερη λέει μισόλογα και στη χειρότερη ψέματα όπως το πιο πρόσφατο «δεν έφυγα λόγω του μπάτζετ».

Ψέμα που αποδεικνύεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο μέσω του ηχητικού και βίντεο ντοκουμέντου του NEWSBOMB.GR. Αν ξέρεις μια δυο κουβέντες αγγλικά καταλαβαίνεις ότι ΜΟΝΟ για το μπάτζετ έφυγε τελικά ο Ζοτς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Συρίγου στο newsbomb.gr 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου