ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Από το πρωί που «έσκασε» το θέμα με τη «Νέα Αθήνα», με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή, με την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κλπ. η αλήθεια είναι πως το πρώτο συναίσθημα που μου δημιουργήθηκε είναι καχυποψία. Γιατί τώρα; Kαι γιατί έτσι;

Γήπεδο Παναθηναϊκού, χωρίς γήπεδο μπάσκετ, δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!

Βλέπεις, αυτή η κυβέρνηση έχει σερβίρει τόσο σανό στον κόσμο από το σκίσιμο των μνημόνιων, μέχρι την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που νιώθεις ότι και αυτό το (μεγαλεπήβολο) σχέδιο είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ. Εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας με τον Καμίνη θα μετατρέψουν την Αθήνα σε ένα απέραντο εργοτάξιο, σε μια χώρα που ρημάζεται από την κρίση και δεν έχει ούτε σεντ… Αλλά ας πάρουμε το θετικό σενάριο. Ότι όλο αυτό δεν είναι μια ακόμη φωτοβολίδα αλλά ένα υπαρκτό σενάριο.

Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα… ανταλλάξει τη Λεωφόρο, θα πάρει την έκταση στο Γουδή και μέσα στα επόμενα 5-10(15-20-25-30) χρόνια θα χτιστεί το νέο γήπεδο. Αυτό που συγκεκριμένα ΜΜΕ «σπρώχνουν» σαν την ιδανική λύση για το τριφύλλι ξεχνώντας ότι μέχρι πρότινος οι ίδιοι έγραφαν «ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ» ή παλιότερα πρόκριναν τη λύση του ΟΑΚΑ και της… Παναθηναϊκής Πολιτείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου