ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 50%...

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού Superfoods και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ.

 

 
Ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στο 50%...

Για τον Παναθηναϊκό Superfoods το ματς της Δευτέρας στο Φάληρο ήταν χωρίς αύριο. Και γιατί οι συνεχείς νίκες του Ολυμπιακού δημιουργούσαν τρομερό ψυχολογικό προβάδισμα στους ερυθρολεύκους εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος αλλά και διότι καλώς ή κακώς το χθεσινό παιχνίδι έκρινε έναν τίτλο. Τον πρώτο της χρονιάς. Άρα οι πράσινοι δεν έπρεπε να χάσουν. Και δεν έχασαν. Τόσο απλά.

Για να φτάσουν σε αυτή τη νίκη όμως έπρεπε να συμβούν τουλάχιστον δύο πράγματα. Το πρώτο να κατανοήσουν ΑΠΑΝΤΕΣ τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Να καταλάβουν ότι έπρεπε να φύγουν από το Φάληρο νικητές πάση θυσία. Σε αυτό έβαλε το χέρι του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Βλέποντας τον ισχυρό άνδρα της ομάδας όχι απλά να πηγαίνει μαζί τους στο ΣΕΦ αλλά να πανηγυρίζει σαν τρελός κάθε καλάθι, κάθε κερδισμένη μπάλα, οι παίκτες κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους κατάθεση ψυχής. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. 

Διαβάστε ολόκληρο το blog του Νίκου Συρίγου στο onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου