«ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ…»

Ο Σωτήρης Πανταλέων blogάρει στο Leoforos μια μέρα μετά τον 4ο τελικό στην Κυψέλη, καταθέτει την άποψη του για το τελευταίο και καθοριστικό ματς και βγάζει το καπέλο στον κόσμο 

«Ανατριχίλα…»

Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε χθες. Τα παιχνίδια της σειράς συνεχίζονται στον ίδιο ρυθμό, όπως τα δύο πρώτα στην Θεσσαλονίκη. Αυτό αποδεικνύει και την απόλυτη ισορροπία που διακρίνει τις δύο ομάδες στο παιχνίδι τους και τις δυνατότητες τους. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχει παιχθεί βόλεϊ πολύ υψηλού επιπέδου. Λίγο-πολύ όλα τα ματς έχουν κριθεί στο τάι-μπρέικ ή σε λεπτές ισορροπίες. Έτσι, ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε σε 5ο παιχνίδι.

Εμείς, σίγουρα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε στην έδρα μας και να πάρουμε την πρόκριση στην Κυψέλη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απέναντι μας, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες παγκοσμίας κλάσης που μπορούν να πάρουν πάνω τους την ομάδα τους στα δύσκολα.

Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο 5ο παιχνίδι. Έχουμε πετύχει ήδη δύο νίκες στην Πυλαία, σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. Για να πετύχουμε την τρίτη και πιο καθοριστική, θα χρειαστεί να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Ελπίζω να το καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι καλύτεροι τη Δευτέρα.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ  τέλος, στον κόσμο μας. Αυτό που έγινε στην Κυψέλη ήταν συγκλονιστικό. Ακόμα και για μένα, που είμαι σχεδόν όλοι που τη ζωή στην ομάδα, πόσο μάλλον για τους νέους παίκτες. Αυτό το πράγμα, να έχεις χάσει και όλο το γήπεδο να είναι όρθιο, να χειροκροτεί και να τραγουδάει, είναι απ’ τις στιγμές που σου προκαλούν ανατριχίλα.

Αυτά για τώρα, θα τα ξαναπούμε μετά τον 5ο τελικό. Ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου