ΘΑ… ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΣΕΙΡΑ

Ο Σωτήρης Πανταλέων blogαρει στο Leoforos μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη στην Πυλαία και την είσοδο την τετράδα και καταθέτει την άποψη του για τα πλέι οφ.

Θα… τραβήξει η σειρά

Καλησπέρα σε όλους!

Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό είναι πολύ θετικό ατομικά για τους παίκτες αλλά και για την ομάδα. Την ίδια ώρα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε να διεκδικούμε κάτι, στα πλέι οφ που ακολουθούν.

Σίγουρα, θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια δυνατή και πλήρης ομάδα, που έχει μάλιστα πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς όμως θέλουμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι εμείς πρέπει να στηριχτούμε στην καλή απόδοση των τελευταίων αγώνων και το timing που είναι πολύ καλό για μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στην ίδια απόδοση και να δούμε πόσο μπορούμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο κι αν μπορούμε να πάρουμε κάτι απ’ αυτά τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα σίγουρα είναι βαρύ, αφού έχουμε να δώσουμε άλλους δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη σε διάστημα λίγων ημερών, όμως οι δυσκολίες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες. Ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ έχει μια ιδιομορφία, με τους δύο αγώνες πολύ κοντά χρονικά. Θα παίξουν πολλά ρόλο. Η σειρά θα… τραβήξει. Είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, όπως είναι και το άλλο των ημιτελικών.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου