ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο Σωτήρης Πανταλέων blogαρει στο Leoforos λίγο πριν την τελευταία και καθοριστική αναμέτρηση της κανονικής περιόδου.

Στον ίδιο ρυθμό και με τον ΠΑΟΚ

Καλησπέρα σε όλους σας!

Την προηγούμενη αγωνιστική πετύχαμε μία ακόμα νίκη. Άλλο ένα αποτέλεσμα που θέλαμε ήρθε. Βρισκόμαστε στην 3η θέση και το ευχάριστο είναι ότι πλέον κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Μ’ ένα δικό μας καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Βέβαια, παίζουμε το δυσκολότερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε, στην έδρα του πρωτοπόρου. Πιστεύω όμως ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάτι θετικό απ’ αυτό το ματς.

Αυτό που κοιτάμε, είναι τον τρόπο που θα μπούμε στην τετράδα και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για το πετύχουμε. Το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και μετά βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε στη συνέχεια. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή στην τετράδα που θα ισοδυναμεί με υπέρβαση αναλογικά με το πως ξεκινήσαμε τη σεζόν. Θα είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα.

Όσον αφορά στον αντίπαλο, όπως όλες οι ομάδες έχει δυνατά σημεία και αδυναμίες. Αυτή είναι δουλεία του προπονητή μας, να τα εντοπίσει και να παίξουμε ανάλογα  ώστε να τον πιέσουμε.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στηριχτεί στο φορμάρισμα του τελευταίου διαστήματος και την καλή απόδοση που έχει στα 3-4 τελευταία παιχνίδια. Παρ’ ότι η διαφορά και σε μπάτζετ και σε ρόστερ με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική, αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου