ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο «διπλό» στο Ρέντη ο Σωτήρης Πανταλέων blog-άρει στο leoforos.gr για τον κύκλο που έκλεισε μ’ αυτή τη νίκη αλλά και τη μάχη της τετράδας 

 Έκλεισε ένας άσχημος κύκλος

Καλησπέρα, σίγουρα η νίκη μας στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Όμως στη φάση που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια και χρόνος για να χαρείς. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό γιατί είναι ομάδα δίνει τη μάχη της για την τετράδα, όπως κι εμείς. Θα πρόκειται λοιπόν για διπλή νίκη.

Το θετικό πάντως είναι με τη νίκη στο Ρέντη είναι ότι κλείσαμε έναν άσχημο κύκλο για το τμήμα με τη χθεσινή νίκη. Τα ματς αυτά άλλωστε είναι ξεχωριστά και το αποτέλεσμα του Σαββάτου μας επιτρέπει να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση που θα λειτουργήσει θετικά για τη συνέχεια, αφού θα μπαίνουμε με μεγαλύτερη σιγουριά στο γήπεδο.

Όσο για τον στόχο της τετράδας, ο οποίος προέκυψε στην πορεία, είναι εφικτός. Αγώνα με τον αγώνα είδαμε ότι μπορούμε. Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θέλουμε να προχωρήσουμε ένα σκαλί ψηλότερα και να χτίζουμε μέρα με τη μέρα για την ομάδα. Το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες με τον ίδιο στόχο είναι δύσκολο αφού παίζουν όλοι με όλους. Πρέπει να πάρουμε τους περισσότερους πόντους από κάθε παιχνίδι γιατί όλα θα παίξουν το ρόλο τους. Τα πάντα θα κριθούν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αφήνουμε πίσω τον Ολυμπιακό λοιπόν και κοιτάμε αποκλειστικά το πώς θα νικήσουμε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου