«ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΙΣΕ... ΛΕΩΦΟΡΟ»!

O Σωτήρης Πανταλέων blog-άρει στο leoforos.gr για την «πράσινη» Volley Day το Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης, που συνοδεύτηκε με δύο νίκες από άνδρες και γυναίκες επί των Άρη και Μακεδόνων αντίστοιχα! 

«Αυτός ο κόσμος θύμισε... Λεωφόρο»!

Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Παναθηναϊκό.  Είχα πολλά χρόνια να νιώσω τον κόσμο τόσο κοντά στην ομάδα βόλεϊ, και πραγματικά θύμισε... Λεωφόρο!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ατμόσφαιρα που υπάρχει κάθε φορά που παίζουμε είναι απίστευτη. Αυτός ο υπέροχος κόσμος ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό!

Χαίρομαι πολύ με όλη αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε κάθε εβδομάδα. Το Σάββατο η Volley Day ήταν άκρως επιτυχημένη, καθώς συνοδεύτηκε από δύο νίκες από τις δύο ομάδες βόλεϊ του «τριφυλλιού», άνδρες και γυναίκες επί του Άρη και των Μακεδόνων αντίστοιχα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Να κερδίζουν οι ομάδες μας και ο κόσμος να είναι κοντά μας για να πανηγυρίζουμε τέτοιες νίκες όλοι μαζί!

Αυτήν την εβδομάδα δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω του Final 4 του Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει πως έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές της Volleyleague.

Και οι τέσσερις ομάδες, που διεκδικούμε την είσοδό μας στην 4άδα, παίζουμε από τρία ντέρμπι ο καθένας. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο για όλους και όποιος καταφέρει να κάνει νίκες… 4άδας θα βγει κερδισμένος. Ο στόχος αυτός δεν ήταν στα αρχικά μας πλάνα, αλλά μπήκε στη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι μέχρι τέλους να «παλέψουμε» για να τον πετύχουμε!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου