ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων blogάρει στο leoforos.gr, πριν το κρίσιμο ματς με την Κηφισιά στο κλειστό της Κυψέλης.

Επιβεβλημένη η νίκη με Κηφισιά

Γεια σας ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Έχουμε να μιλήσουμε καιρό, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δε το επέτρεπαν.

Το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ ευτυχώς πήγε καλά για εμάς, καθώς πήραμε του τρεις πόντους της «καθαρής» νίκης, που χρειαζόμασταν τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους.

Με την Ορεστιάδα θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, καθώς ηττηθήκαμε με 3-1 σετ. Αυτό οφείλεται στη δική μας άσχημη απόδοση, την οποία πρέπει να αλλάξουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους στόχους, που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αλλά όταν βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω και η φιλοδοξία του να είσαι σε μεγάλο σύλλογο, σε κάνει να θέλεις να πας πιο ψηλά. Ο Παναθηναϊκός έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ στη Volleyleague και συναγωνίζεται ομάδες, που έχουν τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Παρόλ’ αυτά θεωρώ ότι αν βελτιώσουμε την απόδοσή μας και πάρουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια, μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ μας, και συγκεκριμένα στη θέση του διαγωνίου, Μπέλου-Παπαδόπουλου αντί Καμίνσκι-Αριστόπουλου, θεωρώ ότι βελτίωσαν την ομάδα. Όλες οι αλλαγές, ειδικά αυτές που συμβαίνουν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχουν θετική επίδραση, και αυτός είναι ο λόγος που έγιναν τώρα.

Τέλος όσον αφορά το ματς με την Κηφισιά, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς η Κηφισιά έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έτσι αν θέλουμε να κοιτάξουμε πιο ψηλά είναι επιβεβλημένη η νίκη!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη!

Τα λέμε σύντομα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου