ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Γερμανία και Αργεντινή σε πολύ σπουδαίο φιλικό στο Ντόρτμουντ, με σημαντικές απουσίες και από τις δύο πλευρές, αλλά με δυνατότητα για γκολ και θέαμα.

Γκολ στο Ντόρτμουντ

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο Ντόρτμουντ μεταξύ της Γερμανίας και της Αργεντινής, οι δύο ομάδες προσφέρουν πάντα συγκινήσεις σε κάθε περίσταση που τίθενται αντιμέτωπες. Είναι και παιχνίδι απουσιών, καθώς από τη γηπεδούχο Γερμανία για διάφορους λόγους θα λείψουν οι Κρόος, Χέκτρο, Σανέ, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Ρούντιγκερ και άλλοι, στην Αργεντινή ασφαλώς ξεχωρίζουν οι απουσίες των Μέσι και Αγουέρο. Αλλά υπάρχουν παίκτες με ταλέντο που μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα, το G/G σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ μπορεί να αναζητηθεί.

Για το πρωτάθλημα Βραζιλίας η Φορταλέζα υποδέχεται την ουραγό Σαπεκοένσε, που συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς νίκη και φυσικά βρίσκεται σε δυσχερή θέση για την παραμονή, στο -8 από την 16η Σεαρά και χωρίς περιθώρια. Από την πλευρά της η Φορταλέζα έχει μια νίκη από τα έξι τελευταία, παίζει ανοιχτά αλλά επιδεικνύει αμυντικές αδυναμίες που της κοστίζουν σε αποτελέσματα. Η Σαπεκοένσε δεν έχει πια κανένα περιθώριο, οφείλει να παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει τη νίκη, το G/G σε τιμή 2,00 στον ΟΠΑΠ έχει αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45): ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: G/G (1,60)
(02:30): ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ G/G (2,00)

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου