ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ τέσσερις σούπερ τροφές

Πώς τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα θωρακίζουν τα παιδιά

Θρεπτικά, απολαυστικά, πλούσια σε διατροφική αξία και πολύτιμοι σύμμαχοι της υγείας μας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κεράσια, ο τραχανάς και το ταχίνι, τέσσερα διατροφικά «διαμάντια» της Θεσσαλίας, είχαν την τιμητική τους στο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ένα επιστημονικό σεμινάριο για θέματα διατροφής και έμαθαν από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου για τα νόστιμα και ευεργετικά προϊόντα του Βόλου, έλυσαν διατροφικούς γρίφους και ξεναγήθηκαν στον κόσμο της υγιεινής διατροφής.

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: διατροφικά tips από τον Αναστάσιο Παπαλαζάρου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 25 Αυγούστου