ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΝΤΕΡΜΠΙ…

Επίδειξη δύναμης από την Γιουβέντους που οδεύοντας ολοταχώς για το repeat κερδίζει τη Μίλαν και συνεχίζει να προελαύνει στην κορυφή!

Κάποτε ήτανε ντέρμπι…

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΑΝΖΕ  1 (1,60)

ΓΙΟΥΒΕ – ΜΙΛΑΝ  G-G (1,78)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ  OVER (1,65)

ΧΑΒΡΗ – ΚΛΕΡΜΟΝ  1 (1,72)

Tο παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού διεξάγεται στο Τορίνο με την Γιουβέντους να φιλοξενεί τη Μίλαν στο άλλοτε μεγάλο ντέρμπι της Serie A. Τα τελευταία χρόνια η «Μεγάλη Κυρία» έχει ανοίξει εντυπωσιακά την… ψαλίδα  και είναι έτοιμη να κατακτήσει το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημα στη γειτονική μας χώρα. Από την άλλη, το νεανικό συγκρότημα των «ροσσονέρι» κάνει βήματα προόδου, αλλά κόντρα στους πανίσχυρους πρωταθλητές πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Χαμηλή η απόδοση του άσσου, αλλά δελεαστικότατη εκείνη του G-G που θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στα σημερινά μας παιχνίδια.

Γκολ και από τις δύο πλευρές εκτιμούμε πως θα δούμε και στο Λεβερκούζεν, όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης αναζητώντας τη νίκη για διαφορετικούς σκοπούς. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και πρώτο σημείο είναι αυτό του Over. Στο γαλλικό πρωτάθλημα η Μαρσειγ αναζητά επιστροφή στις επιτυχίες και η Καέν παρουσιάζει ως ιδανικό «θύμα». Οριακά αποδεκτός στο 1,60 ο άσσος μες το Βελοντρόμ που έχει καλές πιθανότητες να έρθει. Στη δεύτερη κατηγορία της ίδιας χώρας η ιστορική Χάβρη αντιμετωπίζει την αδύναμη και ελλιπή Κλερμόν και με την διαφορά ποιότητας να είναι ορατή θα εστιάσουμε επίσης στον άσσο κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την σημερινή μας τετράδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου