ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ!

Ως γνωστόν ο στόχος του σεξ είναι ο οργασμός, κάτι που για τους άντρες είναι αρκετά εύκολο, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και για τις γυναίκες.

Αυτά είναι τα 4 βήματα για να της προσφέρεις τον καλύτερο και πιο γρήγορο οργασμό της ζωής της!

Αν είσαι από εκείνα τα αγόρια τα σωστά τα παλιακά, σίγουρα δεν ενδιαφέρεσαι μόνο για τη δική σου ευχαρίστηση και σίγουρα βασική προτεραιότητα είναι η δική της. Αρχικά να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στη συνέχεια να σου δώσουμε κάποια απλά αλλά πολύ βασικά βήματα, για να της δώσεις τον καλύτερο οργασμό ever! Α, και μέσα σε 15 λεπτά.

1. Επειδή στην προκειμένη ο χρόνος είναι χρήμα, και επειδή δεν έχεις και πολλή ώρα μπροστά σου, αφιέρωσε τρία λεπτάκια στα φιλιά, αλλά φρόντισε να μην κάνεις ξεπέτα γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου καλό. Γενικά φίλησέ τη εκεί που ξέρεις ότι της αρέσει, αν δεν ξέρεις μπορείς να την ρωτήσεις, εκτός φυσικά από τα χείλη - εντάξει το θεωρούμε δεδομένο -. Μία παράκληση μόνο: Μην κάνεις σαν θεριό ανήμερο, γιατί μπορεί να την τρομάξεις. Και καλά να την τρομάξεις. Αν την κάνεις να γελάσει δε θα σου στοιχίσει; Εμείς για σένα το λέμε βρε.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου