ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΝΙΑΝΙ; (PHOTOS)

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία του Ολυμπιακού για να προσθέσει παίκτη στο ρόστερ του στην Ευρωλίγκα, οι τελάληδες άρχισαν να παπαγαλίζουν το…μεγάλο κόλπο που επιχείρησαν τα αδέρφια (που έχουν στο ΣΕΦ και πανό για πάρτη τους και μάλιστα μεγάλωσαν και τις διαστάσεις του).

Τόσο χαμηλά με τον Μπαρνιάνι; (photos)

Πήγε, λέει, για το κόλπο με τον Μπαρνιάνι ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος αλλά δεν σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως αν και δε σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, εξέτασε την πρόταση του Ολυμπιακού για να την απορρίψει τελικά. Δηλαδή, αν και δε σκεφτόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, απέρριψε μια πρόταση από την Ευρώπη!

Αυτή η επαγωγική μέθοδος ξεπερνά και τον Σωκράτη που ήταν ο θεμελιωτής της. Η αλήθεια είναι όμως ότι έπεσε χαμηλά ο Ολυμπιακός με τον Μπαρνιάνι, έστω κι αν κάποτε ήταν Νούμερο 1 στο ντραφτ. Ανατρέχοντας στο αρχείο μας ανακαλύψαμε τις παλαιότερες ηρωικές κινήσεις της ηρωικής τους διοίκησης.

Τότε που ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς ετοιμάζονταν να γίνουν συνεχιστές της παράδοσης του Παπαστράτειου. Σας τα υπενθυμίζουμε ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς πόσο ψηλά βάζουν τον πήχη οι Αγγελόπουλοι.

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου