ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ… ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ Κ. ΚΟΝΤΟΝΗ!

Τρομερά πράγματα βιώνουμε, διαβάζοντας κι ακούγοντας τις εξελίξεις για το παιχνίδι που θα γίνει στο Περιστέρι, με τον Σταύρο Κοντονή να αγνοείται!

Δεν τρώμε… κουτόχορτο κ. Κοντονή!

Ο Παναθηναϊκός έχει προειδοποιήσει επίσημα για το τι μπορεί να συμβεί με την παράλογη απόφαση του Ατρόμητου, οι Περιστεριώτες επιμένουν κι ο υφυπουργός είναι… άφαντος. Σε διαρροή, (σαν κι αυτή του «τριφυλλιού» που θέλει να τιμωρήσει η ΕΠΟ άραγε;) από το περιβάλλον του Κοντονή, μάθαμε πως είναι… αναρμόδιος να αποφασίσει αναβολή του αγώνα. Ενώ ο νέος νόμος που ο ίδιος έφτιαξε και έφερε προς ψήφιση, του επιτρέπει να διακόψει ολόκληρο πρωτάθλημα. Το έκανε μάλιστα πρόσφατα, όχι μόνο στο ντέρμπι όπου παραδέχθηκε πως είχε συνομιλίες με Μαρινάκη και Βρέντζο, αλλά και σε αγώνα της Football League.

«O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση που εξέδωσε το δικό του γραφείο!

Εντάξει, καταλαβαίνουμε πως θεωρείται τον κόσμο… κορόιδο κ. υφυπουργέ, όμως, δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο. Τουλάχιστον, όχι οι Παναθηναϊκοί!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου