ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ... ΞΥΛΟ!

Μαρτυράνε χωρίς... ξύλο!

Για το θέμα της κατακόκκινης κυβέρνησης το έχουμε εξαντλήσει εδώ από το Leoforos.gr. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο να σας πούμε, καθώς από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει για όλα... Για την πρόθεση του Ολυμπιακού να ελέγχει σημαντικές θέσεις (κλικ εδώ), για την επίτευξη του στόχου του (κλικ εδώ) και φυσικά για το δείγμα καλής θέλησης που έδειξε ο Γιάννης Ιωαννίδης (κλικ εδώ).

Είναι θεμιτό κάποιοι να διατηρούν αμφιβολίες, όμως και για αυτό είμαστε πάλι εδώ. Για να σας τις διώξουμε, καθώς πλέον δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην είναι σίγουρος οτι όλοι είναι υπηρέτες του μεγάλου προέδρου-επενδυτή. Αν ψάχνετε για τρανταχτή απόδειξη, διαβάστε το παρακάτω υστερόγραφο του εκδότη της εφημερίδας «Γαύρος», Αντώνη Πίκουλα...

Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τον γαύρο Πρωθυπουργό, τον γαύρο Υπουργό Πολιτισμού και τον γαύρο Υφυπουργό Αθλητισμού, έρχεται η ώρα για να αναλάβει τη διοίκηση του ΟΠΑΠ ένας ακόμη γαύρος... Η αποβαζελοποίηση της πυραμίδας του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζεται».

Υπάρχει κανείς που να έχει ακόμη αμφιβολίες;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου