ΑΠΛΑ… ΕΜΕΤΟΣ!

Το… sms του και καλά φευγάτου Αλαφούζου!

Απλά… εμετός!

Ο Γιάννης ο Αλαφούζος φεύγει απ’ τον Παναθηναϊκό… Απ’ τον περασμένο Σεπτέμβρη, ένα χρόνο τώρα φεύγει. Κι όλο εδώ είναι. Ξέρω, είμαι ηλίθιος γιατί για κάποιο καιρό όντως πίστεψα πως φεύγει. Τώρα-έστω κι αργά-κατάλαβα. Έχω ζήσει τα πάντα μάγκες, αλλά αυτό το δημοσίευμα με έκανε να πάω μπαλκόνι και να το σκέφτομαι σοβαρά να… απογειωθώ. Ευτυχώς με σταμάτησε η προσμονή μου πως κάποια στιγμή πρέπει να προλάβω να ξαναδώ τον Παναθηναϊκό ως Παναθηναϊκό και όχι ως αυτό που άφησε ο νυν ιδιοκτήτης. Αυτό το νυν με κάνει να θέλω να ξαναβγώ μπαλκόνι να ξέρετε…

Ένα δημοσίευμα που έκανε το στομάχι και τα σωθικά μου να θέλουν να εξέλθουν, για τέτοιο επίπεδο αναγούλας μιλάμε, ήρθε να κάνει και τον τελευταίο χαζό αυτού του πλανήτη να καταλάβει. Μιλάω για το δημοσίευμα-μνημείο πως έστειλε sms ο Γιάννης ο Αλαφούζος στον Νίκο Νταμπίζα μετά το ματς της Ξάνθης. Ο Γιάννης, που φεύγει, ο Αλαφούζος, που δεν ασχολείται… Πρώτα απ’ όλα καταλαβαίνει κανείς πως δεν το «μοιράστηκε» ο Νταμπίζας όλο αυτό απ’ τη… χαρά του για το μήνυμα του μένω-φεύγω-ρημάζω-είμαι εδώ. Οι «παιδιά να φτιάξουμε την εικόνα του Αλαφούζου» το διέρρευσαν. Και με το που το είδαν οι Παναθηναϊκοί έκαναν μια χαρά! Μα μια χαρά, άλλο πράγμα ρε παιδί μου!

Αυτή η κωμωδία δείχνει ένα πράγμα. Πως ο Αλαφούζος ΠΟΤΕ δεν ήθελε να φύγει και ΠΟΤΕ δε θέλει να φύγει. Ο Παϊρόζ θα έρθει, θα διοικούν παρέα και όλα καλά γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκός θα φυτοζωεί, τα παιδιά θα κάνουν το χρέος τους με κάποιες νίκες και θα θεωρούν οι Αλαφούζοι αυτής της γης πως ξεχνιούνται. Άλλωστε και μόνο που υπάρχει το θράσος ο άνθρωπος που χαμήλωσε το στάτους του Παναθηναϊκού στα χαμηλότερα επίπεδα ever, ο άνθρωπος που… φρέναρε το όποιο όνειρο για το μέλλον, να διατυμπανίζει πως έστειλε sms στον Νταμπίζα μετά το διπλό στην Ξάνθη, δείχνει πως απλά θεωρεί πως τα πάντα ξεχάστηκαν, οι Παναθηναϊκοί είναι ηλίθιοι και δε θα ασχοληθούν με πιθανή παραμονή του…

Βέβαια στο δημοσίευμα που ήρθε να προστεθεί στα πολλά δημοσιεύματα-σπατουλάρισμα στον Γιάννη τον Αλαφούζο τον καταστροφέα, δεν λέγεται τι έγραφε σε αυτό το sms. Το δικό μας μυαλό πάει σε 3-4 σενάρια. Τα πιο πιθανά:

«Ρε Νίκο, τι σκάτα κάνετε είναι δυνατόν να νικάτε; Πες στον Γιώργο πως παίζεται η θέση του στο επόμενο ματς, είμαι έξαλλος».

«Νίκο καλησπέρα, επειδή υπάρχουν κάτι έξοδα με προσφυγές που έπρεπε να πληρώσω αλλά σιγα να μην, αυτός ο Μπουζούκης πιστεύεις πιάνει κάνα 500.000 ευρώ αν τον “σκοτώσουμε” τώρα που έβαλε γκολ;».

«Νίκο έμαθα πως είσαι Ξάνθη και γυρνάτε από Χρυσούπολη. Συγγνώμη που στο λέω τελευταία στιγμή αλλά μπορείς να φέρεις κάνα κουραμπιέ Καρβάλης;».

«Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι Νίκο. Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα δεν έχει ανάγκη επιθετικό. Μίλησα και με Παϊρόζ και συμφωνήσαμε πως μειώνουμε το μπάτζετ, πεταμένα λεφτά τώρα, άκου εκεί στράικερ και αηδίες…».

Ας το πάρουμε στην πλάκα κι ας «ματώνει» η καρδιά μας, γιατί αλλιώς ο εμετός είναι σίγουρος…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου