ΠΟΣΕΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Για μέγα φιάσκο και γελοιοποίηση της αστυνομίας με τις κάμερες στη Λεωφόρο διαβάσαμε το μεσημέρι και το απόγευμα σχεδόν συλλαμβάνεται ο δράστης…

Πόσες (κατά παραγγελία) αποκαλύψεις αντέχεις;

Το θέμα της προπαγάνδας πιστεύαμε πως το έχουν τελειοποιήσει στον Πειραιά, αλλά φαίνεται πως το… υβρίδιο του δυνάστη του ποδοσφαίρου, αυτοί που τόσα χρόνια έπαιζαν τον ρόλο του Ιζνογκούντ κάτω από τον μανδύα του συμμάχου και του υπέρμαχου της κάθαρσης, αυτοί που περνιούνται για γίγαντες ενώ μόλις και μετά βίας ξεπερνούν το «ένα κι ένα Milko» και αυτοί που χρηματοδοτούν την… αλήθεια που δεν μπορεί κανείς να αντέξει, έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα.

Ακόμα μια κατά παραγγελία αποκάλυψη διαβάσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με την οποία η ΕΛ.ΑΣ. έγινε ρεζίλι με το θέμα των καμερών στη Λεωφόρο και πως είναι αδύνατο να εντοπιστεί ο δράστης που έριξε το κουτάκι της μπύρας στον Ίβιτς! Μάλιστα ενημερωθήκαμε πως ήδη στα ανώτερα κλιμάκια της αστυνομίας γίνεται… ΕΔΕ για το λάθος και πως θα υπάρξουν συνέπειες για τους χειριστές των καμερών στη Λεωφόρο που… ζούμαραν αδικαιολόγητα σε άλλα σημεία και όχι εκεί που έγινε το συμβάν με το κουτάκι (λες και ήξεραν ότι θα πέσει κουτάκι κι έπρεπε να ζουμάρουν εκεί), προφανώς αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να… καλυφθεί ο δράστης!

Δεν έγραψαν ποτέ, βέβαια, πως από το πρώτο λεπτό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχει οργή για τον καραγκιόζη που έκανε την ηλιθιότητα με το κουτάκι. Δεν έγραψαν ποτέ πως στη Θύρα 13 «βράζουν» με αυτόν τον τύπο και καλύτερα να μην τον βρουν γιατί κάποιος δεδομένα θα στερηθεί πολύτιμα αγαθά αν τον πιάσει στα χέρια του και είναι κρίμα να κλείσει το σπίτι του. Δεν έγραψαν ποτέ πως από τον Παναθηναϊκό έλεγαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης ότι είναι θέμα ημερών να βρουν τον δράστη.

Και φυσικά, έγιναν ρεζίλι των σκυλιών όταν στις 15:59 υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή του και σε συνεργασία με το υλικό της Αστυνομίας, έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που έριξε το μεταλλικό κουτάκι μπύρας. Πλέον η Αστυνομία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ταυτοποίησης του»…
Αλήθεια, πόσες κατά παραγγελία αποκαλύψεις αντέχετε;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου