ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΜΕΤΟ!

Διαβάστε γι' αυτούς που παίζουν το... παιχνίδι του Ολυμπιακού ώστε να γίνει μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα!

Προκαλείτε ΕΜΕΤΟ!

Καλημέρα σας. Μια τάση για εμετό μου ήρθε ανοίγοντας τα σάιτ το πρωί για να… ενημερωθώ. Διάβασα αρκετά, αλλά ειδικά ένα άρθρο με έφερε μια ανάσα από το να ξεράσω τον πρωινό καφέ.

Δεν θα τον πω «Μακεδονομάχο» με ευκολία διότι θα τον τιμήσω. Οι Μακεδονομάχοι πολέμησαν για την απελευθέρωση των εδαφών της τιμημένης Μακεδονίας και την προσάρτησή τους στην Ελλάδα. Ήταν παλικάρια που έδωσαν την ψυχή τους για την πατρίδα.

Αυτός, όπως και πολλοί ακόμη, πολεμούν μόνο για τον νέο τους αφέντη. Τον αφέντη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με μια υπεροψία λες και η δική τους ομάδα είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Να θυμίσουμε στους όψιμους υπερόπτες ότι η ομάδα τους έχει λιγότερα πρωταθλήματα ακόμη και από τον Άρη. Τον αιώνιο αντίπαλό τους που βρίσκεται στη Β’ Εθνική. Αυτοί, λοιπόν, τολμάνε να ειρωνεύονται τον Παναθηναϊκό. Τολμάνε να λένε ότι συμμαχούμε με τον Ολυμπιακό (αυτό δεν έγινε και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ). Τολμάνε να απαξιώνουν τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Νίκο Λυμπερόπουλο χαρακτηρίζοντάς τους ως υπαλλήλους. Ποιοι; Οι αρχιϋπάλληλοί του νέου αφέντη.

Αυτοί λένε πως ο Κομίνης ήταν στημένος για να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό χωρίς να αναφέρουν τίποτα για την αποβολή του Βλαχοδήμου και την κόκκινη στον Ενρίκε που ξεχάστηκε στην τσέπη του διαιτητή. Δεν αναφέρθηκαν καν τη διαιτησία του Κύζα, όπως και στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και στο γκολ του Ενρίκε στο τελικό Κυπέλλου.

Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να γίνουν πιο αντιπαθείς ακόμη και από τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός παλεύει εδώ και παραπάνω από μια εικοσαετία να γίνει μισητός, πέραν από τους Παναθηναϊκού σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Και το κατάφερε με... κόπο και... ιδρώτα! Αυτοί προσπαθούν να το καταφέρουν μέσα σε λίγους μήνες και νομίζω πως το έχουν πετύχει. Δεν καταλαβαίνουν πως αυτά που κάνουν συμφέρουν τον Ολυμπιακό.

Αλλά που να τον καταλάβουν; Λέτε να μπορούν;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου