ΤΕΛΙΚΟΣ… ΨΕΜΑ!

Προπαγανδιστές των οπισθίων και η αλήθεια που είναι εκεί! 

Τελικός… ψέμα!

Στον Βόλο τι έγινε το 2017; Τελικός. Όχι του Βόλου, αλλά του κ…..ου. Το γνωρίζουν και οι πέτρες. Ένας τελικός κυπέλλου το απόλυτο ψέμα. Το απόλυτο «φτιαχτό» δημιούργημα ενός διαιτητή και μιας κατάστασης που θέλει να μας κάνει να ζήσουμε τι συνέβαινε στην Σοβιετική Ένωση την εποχή του Στάλιν. Αλλά ξέρουν και οι ίδιοι πως είναι μικρή η τύχη τους, όπως και το συλλογικό μέγεθός τους. Η ιστορία έπρεπε να έχει ήδη «γράψει» για μια μέρα γιορτής του ποδοσφαίρου, έναν αγώνα Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με μοιρασμένους οπαδούς και τροπαιούχο όποιος ήθελε η τύχη και η ικανότητα.

Αλλά το ψέμα επικράτησε, οι Κύζες νίκησαν και οι… κλαίμε συνέχεια γιατί μας «κλέβει» η Αθήνα, έβγαλαν και γλώσσα. Δεν πειράζει. Κάτι τέτοια παιδάκια, κάτι τέτοιους προπαγανδιστές, κάτι τέτοιους που δεν ξέρουν να διαχειριστούν μια κατάσταση που τους είναι ξένη όσο ξένα είναι τα ανθρώπινα λάθη στον Κύζα, εμείς στα χωριά μας τα… πνίγαμε στον νεροχύτη (που λέει ο λόγος επειδή παρεξηγούνται κι εύκολα). Ένα κύπελλο δεν είναι τίποτα. Μας «έκλεψαν» το δικαίωμα διεκδίκησης ενός τίτλου, θα μας βρουν μπροστά τους. Για τώρα ζήστε το ψέμα σας. Χαρούμενα, λυπημένα, δεν μας ενδιαφέρει.

Αλλά επειδή έχετε κόμπο στον λαιμό που λέγεται Παναθηναϊκός, τις μπούρδες για συμμαχίες με τον ΟΣΦΠ θα σας λέγαμε τι να τις κάνετε αν μιλάγαμε σε τίποτα σοβαρούς προπαγανδιστές. Είπαμε, όμως, είστε λίγοι και μπουνταλάδες ακόμη και γι’ αυτό. Μόνο γέλιο και λύπηση προκαλείτε επειδή τα λέτε. Τι περιμένουμε όμως;

Απ’ τους ψηφίζω ότι και ο γαύρος, απ’ τους χρησιμοποιώ ρητορική του γαύρου, απ’ τους πάει ο ιδιοκτήτης μου στο σπίτι του ιδιοκτήτη του γαύρου αλλά δεν έγινε και τίποτα, απ’ τους χειροκροτώ αυτούς που πανηγυρίζουν για την διαφθορά. Είπαμε, δεν ξέρουν τα παιδάκια μην τους δίνετε σημασία. Αφήστε τους.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου