«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΣΤΗΝ... ΠΕΝΑ ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΣΤΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (PICS)

Το Leoforos ξεβρακώνει τις «αντικειμενικές» εφημερίδες που εντέχνως αποσιωπούν τις καταγγελίες των ανθρώπων του Πλατανιά για «ντου» και προπηλακισμούς στα αποδυτήρια από μπράβους.

«Πνίγηκε» στην... πένα το «ντου» στο «Καραϊσκάκης» (pics)

Τα αίσχη του Φαλήρου και η... μπειραιώτικη φιλοξενία επανεμφανίστηκαν σε όλο τους το μεγαλείο μπροστά στον κίνδυνο να χάσει ο οσφπ με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο της ιστορίας. Όσα καταγγέλλει ο Πλατανιάς ότι συνέβησαν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη με εμφάνιση μπράβων και «ντου» σε παίκτες και διαιτητές, μόνο άγνωστο δεν είναι σε αυτά τα μέρη.

Όπως άγνωστος δεν είναι και ο ρόλος των «αντικειμενικών» ΜΜΕ. Πανηγυρίζουν σήμερα το γαύρικο Πρωτάθλημα λες και δεν συνέβη τίποτα! Κουβέντα για τα αίσχη και τις καταγγελίες των Κρητικών. Για να είμαστε δίκαιοι, στη Sportday υπάρχει γενικόλογη αναφορά... τεσσάρων λέξεων, ενώ σε Goal και Live θα έπρεπε να δίνουν δώρο και μεγεθυντικό φακό για να βοηθήσουν τους αναγνώστες τους να διαβάσουν σε ολόκληρο πρωτοσέλιδο κάτι διαφορετικό από τον... Survivor ολυμπιακό που έβαλε... σφραγίδα σε έναν ακόμα τίτλο.

Κι όμως κάποιοι (Παναθηναϊκοί, ΑΕκτζήδες κλπ) εξακολουθούν να τους περνάνε για αντικειμενικούς και να τους... προτιμούν κιόλας! Ξυπνήστε... 

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου