ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!

Οι δήθεν αντικειμενικοί από το πρωί ξεσαλώνουν κόντρα στον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη, αναφέροντας όσα έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΣΦΠ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook!

Έπεσαν οι μάσκες!

Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που τους βάζουν στη… θέση τους, όπως θα διαβάσατε και θα ακούσατε νωρίτερα. Αλλά είναι πραγματικά αστείο να μην καταλαβαίνει ακόμα και ενας… ανίδεος αυτό που γίνεται πλέον. Άνθρωποι που φορούν τον μανδύα του αντικειμενικού να πλασάρουν ως… ειδική γνώση και ανάλυση, αυτά που έγραψε λίγο αργότερα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

Ο συγκεκριμένος δεν μας ενδιαφέρει τι λέει, τη δουλειά του κάνει και δεν μας νοιάζει το τι θα πει για την ομάδα του. Αναφέρθηκε, όμως, στον προπονητή του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα έγραψε «Είδαμε απο χθες συστηματικά τα προσκυνημένα ΜΜΕ να αποθεώνουν τον Ουζουνίδη. Που πριν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον έκοψαν ο Πλατανιάς, η Ξάνθη και άλλοι. Άσε που κι ο Πανιώνιος που τον έδιωξε τον περνάει αρκετά στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαθμολογία. Σωστά;

Επίσης ο Στραματσόνι ήταν πίσω 7 βαθμούς με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να μην έχει χάσει πέρα απο τρείς βαθμούς στην Λάρισα. Τώρα (στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) είναι πιο πίσω. Σωστό κι αυτό;

Και τέλος πάντων δεν μας νοιάζει ο Ουζουνίδης. Ο Ουζουνίδης δεν φταίει για τα καραγκιοζιλίκια, πιστεύω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος. Το σύστημα με τα γιουσουφάκια του Αλαφούζου πάλι, είναι γελοίο και εμετικό».

Όλα αυτά, τα ακούμε από το πρωί από δήθεν αντικειμενικούς που έχουν «περάσει» στην κοινή γνώμη ως τεράστιοι αναλυτές και μεγάλοι γνώστες του ποδοσφαίρου. «ΟΚ», τον Καραπαπά και τον κάθε Καραπαπά θα τον κρίνει ο κόσμος του ΟΣΦΠ στον οποίο απευθύνεται και αν θέλει θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός επισήμως. Το ξεβράκωμα όμως των αντικειμενικών, ειδικά ενός συγκεκριμένου που καιρό τώρα έχει βγάλει… νύχια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δικαιολογήσει τον ΟΣΦΠ μήπως και εξασφαλίσει προφανώς κάποια θέση εργασίας, δεν έχει προηγούμενο!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 21 Ιουνίου