«ΣΑΠΙΟΙ» ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ! (VID)

Αλεκάκο ευχαριστούμε που μας κάνεις να καταλάβουμε ακόμη μια φορά τι γλιτώσαμε που δεν γίναμε γαύροι! 

«Σάπιοι» ως το κόκαλο! (vid)

Όποιος βοήθησε στο να μην γίνετε γαύροι σε αυτή την ζωή, πείτε του ένα τεράστιο ευχαριστώ. Επειδή σας έκανε ανθρώπους. Επειδή σας έμαθε αρχές, επειδή το ήθος δεν είναι απλά μια λέξη που πρέπει να ανοίξεις το λεξικό για να καταλάβεις τι σημαίνει. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον Αλέκο τον Αλεξανδρή. Αυτόν που χωρίς να ντρέπονται κάποιοι του δίνουν το δικαίωμα να μιλά, του δίνουν την ευκαιρία να βρωμίζει ψυχές και να επηρεάζει έστω και έναν άνθρωπο. Γιατί είναι σιχαμένο να αφήνεις να μιλά ο τύπος που λέει «αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ……ες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες». Είναι σιχαμένο να δίνεις το δικαίωμα σε τύπους που εκφράζουν αυτά που είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί όσα είπε ο Αλέκος (που τον ευχαριστούμε ξανά επειδή μας κάνει να χαιρόμαστε που δεν γίναμε γαύροι σε αυτή τη ζωή) δεν είναι απλά άποψή του. Είναι η λογική του γαύρου. Είναι η ύπαρξή του η ίδια. Η… κλεψιά και η βρωμιά στο αίμα τους μια ζωή.

Επίσης αυτό το τυπάκι μίλησε για την Ριζούπολη δικαιολογώντας τα όσα έγιναν και λέγοντας πως «κανείς δεν χτύπησε» απ’ τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Όλη η σαπίλα, όλη η βρώμα, όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις στην ζωή σου, πρεσβεύονται απ’ αυτόν τον σύλλογο. Παντού και πάντα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ που δεν με έκανες τέτοιο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που γλίτωσα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν έγινα σαν τον Αλεξανδρή και όλους όσους του μοιάζουν.

Ευεργετική η συνέντευξή του. Δείτε και το βίντεο για να θυμηθείτε ποιος είναι αυτός που τα είπε όλα αυτά…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου