ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»… ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκείνοι που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο κάνοντας το άσπρο-μαύρο, αποφάσισαν να ασχοληθούν και με το μπάσκετ.

Τα γνωστά «παπαγαλάκια»… παίζουν και μπάσκετ

Οι «ειδήμονες» του ποδοσφαίρου, αυτοί που προσπαθούν τόσα χρόνια να μας πείσουν ότι όλα είναι όμορφα και αγγελικά πλασμένα στην Ελλάδα, ότι δεν υπάρχει παράγκα, είπαν να μπουν και σε μπασκετικά χωράφια.

Πρόκειται για μια παρέα που ευθύνεται για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ευθύνεται για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι έχουν σιχαθεί το άθλημα, πολύ απλά γιατί υπερασπίζονται με σθένος όλους εκείνους που τόσα χρόνια τρώνε τις σάρκες του.

Αυτή η παρέα, λοιπόν, δείχνει πως ασχολείται ξανά με το μπάσκετ. Σκεφτείτε πως κάποιοι εξ’ αυτών είχαν να ασχοληθούν από τότε που ο Ιωαννίδης ήταν στον Ολυμπιακό και πήγε στο Φάιναλ Φορ του Τελ Αβίβ. Για τόσο πίσω μιλάμε...

Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε αξία… Εξάλλου, η ενασχόλησή τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεικνύει και πόσο «αξιόπιστη» είναι η άποψή τους και για το μπάσκετ.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει πως η αξιοπιστία δεν κερδίζεται από ένα μικρόφωνο που τους δίνουν να κρατούν, αλλά από αυτά που λένε και το πώς τους αντιμετωπίζει ο κόσμος. Αναφερόμαστε στο σύνολο του κόσμου και όχι σε αυτή την συγκεκριμένη παρέα η οποία επιδιώκει την ποδοσφαιροποίηση του μπάσκετ.

Αντί επιλόγου θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα: Ποιους χρησιμοποιείτε, ρε αθεόφοβοι; Αυτούς που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το κατάντησαν ό,τι πιο σαθρό και βρώμικο; Αυτούς βάζετε στο… παιχνίδι του μπάσκετ; Να ξέρετε πως κανένας φίλαθλος δεν θα δεχθεί να καταστραφεί το άθλημα που τόσα χρόνια τώρα δοξάζει την Ελλάδα, παρά μόνο ένας νάνος που αδιαφορεί για την ύπαρξη του μπάσκετ!

Αυτά προς το παρόν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου