ΡΕ ΒΟΥΖΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ!

Τη δήλωση της χρονιάς έκανε ο προπονητής του ΟΣΦΠ μετά το 1-1 με τη Μπεσίκτας στο Φάληρο.

Ρε Βούζα μας κούφανες!

Εντάξει, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο και προφανώς η Μπεσίκτας μπορούσε να βάλει δεύτερο, τρίτο ή και τέταρτο γκολ αν ήταν σοβαρή και δεν είχε τον Κουαρέσμα να δοκιμάζει σέντρες με εξωτερικά φάλτσα και ραμπόνες ενώ το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Δεν περιμέναμε όμως να γελάσουμε και τόσο, σε μια άσχημη βραδιά μετά την ήττα στο Κάουνας, με τη δήλωση του προπονητή του ΟΣΦΠ. Για να είμαστε και ξεκάθαροι, προηγούμενα με τον Βούζα δεν έχουμε, στις υποδομές και σε ομάδες Β’ εθνικής δούλευε ο άνθρωπος και γενικά φαίνεται σοβαρός χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έκανε τη… δήλωση της χρονιάς και δεδομένα θα φάει ΤΟ τρολάρισμα!

Τι είπε ο Βασίλης Βούζας, που είναι ο προπονητής του ΟΣΦΠ πλέον για όσους δεν το γνωρίζουν, και έκανε όλη την Ευρώπη να λιώσει από γέλια; «Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και προχωράμε»… Εντάξει, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε και περισσότερα για αυτό. Τα υπόλοιπα στις 19 Μαρτίου στη Λεωφόρο όπου θα καταρρεύσει οριστικά το «ερυθρόλευκο» παραμύθι!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου