ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ… ΓΕΛΑΚΙΑ

Κάπου, κάπως, κάποτε, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι θρασύδειλοι θα σταματήσουν να γελούν.

Θα σας κοπούν τα… γελάκια

Γελάνε, λέει, στον Πλατανιά με το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι που κέρδισε χθες βράδυ ο Παναθηναϊκός. Γελάνε και το δηλώνουν δίχως ντροπή. Έτσι είναι, όμως. Όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια να παίζεις στη Λεωφόρο απέναντι στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και να έχεις 70-30 διαιτησία υπέρ σου, σε ενοχλεί το 50-50. Σε αυτή την κατάσταση έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτοί που το διοικούν. Που άγονται και φέρονται με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα.

Ομάδες όπως ο Πλατανιάς, που έχουν πάρει τη θέση του Αιγάλεω στην περίφημη ατάκα του Σπάθα ότι πρέπει να κερδίζουν μαζί με τον Ολυμπιακό και όλοι οι άλλοι να πάνε να… ξέρετε που, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς.

Αλλά που ξέρεις… Εμείς οι ρομαντικοί θέλουμε να πιστεύουμε πως ο τροχός στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα γυρίσει κάποια στιγμή. Και ομάδες που ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν το μεγάλο αφεντικό θα εξαφανιστούν από τον χάρτη. Πιστεύουμε πως κάπου, κάπως, κάποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνει «καθαρό» και τα… γελάκια τους θα κοπούν.

Αιθεροβατούμε ε;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου