ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΔΙΚΙΑ!

Οι μετρ της προπαγάνδας επιστρατεύουν και… ποδοσφαιρική βοήθεια για να μας πείσουν ότι αδικήθηκαν μετά τη νέα σφαλιάρα μέσα στο ΣΕΦ!

Δακρύσαμε με την… αδικία!

Γελάει ο κόσμος με τους «αντικειμενικούς» και τους υμνητές της «υγιούς» ομάδας που είναι… refuse to lose κι άλλα τέτοια γραφικά. Έχουν κάνει σημαία μια αμφισβητούμενη φάση στην οποία, λένε, πως αδικήθηκε ο ΟΣΦΠ αλλά ξεχνάνε – προφανώς επίτηδες και όχι από… παράλειψη – να μας πουν τι έγινε λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τι έγινε στο 38’ του αγώνα όταν σε προσπάθεια του Τζέιμς για κάρφωμα έγινε φάουλ πεντακάθαρο, δεν δόθηκε και στερήθηκε από τον Παναθηναϊκό η δυνατότητα να πάει στο +10 και να έχει τελειώσει νωρίτερα την υπόθεση – πρόκριση.

Όχι πως άλλαξε και κάτι, αφού ο Παναθηναϊκός τους τελείωσε με το τελικό 77-67 και τους έκανε… χαβαλέ για άλλη μια φορά. Έτσι, τώρα «σκούζουν» όπως συνηθίζουν να κάνουν, επιστρατεύοντας ακόμα και… ποδοσφαιρική βοήθεια, αφού στον… χορό της κλάψας μπήκε και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Καραπαπάς που «ανακάλυψε» χειρουργείο χωρίς αναισθητικό. Ξέρει, αυτός, από χειρουργεία βέβαια τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και φρόντισε να το παίξει… ριγμένος τώρα που δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί κι αυτός τον πανικό τους! Βλέπετε ήταν όλοι και πάλι… σύσσωμοι στο ΣΕΦ και απόλαυσαν κάθε… σταγόνα της «πράσινης» νίκης!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου