ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ (PHOTO)

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία και σαφώς πιο σοβαρή εφημερίδα που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ, το ΦΩΣ, γράφει πως ο Γιάννης Μπουρούσης έχει δίκιο να «φωνάζει» για φάουλ που δεν του καταλογίστηκαν!!!

Διαβάστε και λίγο ΦΩΣ (photo)

Για το ΦΩΣ τα έχουμε πει αρκετές φορές. Είναι μεν Ολυμπιακή εφημερίδα, αλλά είναι σοβαρή. Σαφώς πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες» ακόμη και από κάποιες αντικειμενικές. Προφανώς και αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του τις δηλώσεις του Λάσκαρη με τα παράπονα για τη διαιτησία, αλλά ως εκεί.

Ένας συντάκτης του ΦΩΤΟΣ και συγκεκριμένα Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης γράφει στη στήλη του «Α-Ω»: «Αποφασιστική η προσπάθεια του Γιάννη Μπουρούση, που είχε δίκιο σε διαμαρτυρίες του σε φάουλ που δεν καταλογίστηκαν»!

Επειδή εδώ δεν γράφουμε τίποτα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, ο κ. Κωνσταντουδάκης είναι ένας πραγματικός δάσκαλος της αθλητικής δημοσιογραφίας και γνωστός φίλαθλος της ΑΕΚ. Αυτό δεν έχει σχέση, όμως, καθώς ο άνθρωπος αν και γράφει σε εφημερίδα «ερυθρόλευκης» απόχρωσης, γράφει μόνο την αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός Superfoods όχι μόνο δεν ευνοήθηκε στο Αλεξάνδρειο, αλλά αδικήθηκε κιόλας.

Οι παίκτες του Άρη έπαιζαν κατς κάτω από τα δύο καλάθια και οι ρέφερι σφύριξαν τα μισά φάουλ από αυτά που πραγματικά έκαναν.

Ας ξεστραβωθεί, λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης του Άρη και όλοι όσοι τον ακολούθησαν τυφλά. 

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου