ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΝΕΑ ΖΟΥΓΚΛΑ! (PICS)

Μην τολμήσετε να μας ακουμπήσετε, αν έχετε άντερα παίξτε στα ίσα να δούμε ποιός είναι ο καλύτερος.

Ούτε να το σκέφτεστε να στήσετε νέα ζούγκλα! (pics)

Οι πρακτικές τους τόσα χρόνια είναι γνωστές. Είτε στο... παλιό, είτε στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης», είτε στο ΟΑΚΑ είτε κυρίως στο γήπεδο όπου γράφτηκε η μεγαλύτερη ντροπή του ελληνικού αθλητισμού, στη Ριζούπολη. Μπορεί στις συκέψεις και στα μέτρα να είπαν σε όλα ναι, αλλά σε αυτούς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Το... μοναστήρι, όπως θέλουν να το χαρακτηρίζουν, κάθε φορά μετατρέπεται σε ζούγκλα κι έχουμε δει να γίνονται τα χειρότερα όταν κατεβαίνει για να παίξει ο Παναθηναϊκός. Τόσος είναι ο φόβος τους που επιστρατεύουν την αλητεία για να σταματήσουν το «τριφύλλι».

Τι δεν έχουμε δει τόσα χρόνια; Πέρα από τους στημένους διαιτητές, έχουμε δει το αίσχος της Ριζούπολης, τις φωτοβολίδες και τις κροτίδες να πέφτουν βροχή, να στήνονται μπλόκα στο πούλμαν, να πυροβολούν με αεροβόλα τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, να επιτίθενται στον Σισέ και τους άλλους μετά το ντέρμπι της ντροπής το 2011, πετάνε ποτήρι στο μάτι του Αναστασίου στο 0-3 και χίλια δυο άλλα παραδείγματα. Οι άνθρωποι είναι... επιστήμονες στο να σχεδιάζουν... ζούγκλες, αλλά αυτή τη φορά δεν θα τους περάσει.

Αν έχουν... νεφρά, ας παίξουν στα ίσα. Ας παίξουν σε ανθρώπινη ατμόσφαιρα και με «πενηνταρίσια» διαιτησία. Αλλά φοβούνται να το κάνουν. Μασάνε. Τρέμουν! Για αυτό κι εμείς προειδοποιούμε. Μην τολμήσετε να μας ακουμπήσετε! Ούτε να διανοηθείτε να ετοιμάσετε και πάλι σκηνές σαν αυτές που βρίσκονται στις φωτογραφίες του gallery του Leoforos.gr και θυμίζουν σε όλους το βρώμικο παρελθόν σας!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Μαρτίου