ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΙΚΑ, ΚΑΛΥΒΑ!

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» τα έλεγε για την ενορχηστρωμένη «επίθεση» που δέχονται τα μέλη της ΚΕΔ, και κάποιοι χθες βράδυ πέρασαν σε πράξεις κατά του Τσαχειλίδη!

Τραμπούκισαν τον Τσαχειλίδη, παραιτείται μαζί με Μπίκα, Καλύβα!

 «Στο λιμάνι βλέπουν να καταρρέει το σύστημα που τους διατήρησε στον αφρό για 20 χρόνια κι έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο προπαγάνδας για να… σώσουν ότι μπορούν από τα «εργαλεία» της διαφθοράς», γράφει η σημερινή «ΠΡΑΣΙΝΗ» βλέποντας… μπροστά από τις εξελίξεις. Από τις προπαγανδιστικές επιθέσεις και την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να αποδομηθούν Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας, κάποιοι φαίνεται πως πέρασαν και στις πράξεις.

Άγνωστοι χθες βράδυ επιτέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη. Άγνωστοι εμφανίστηκαν στην πολυκατοικία που μένει το μέλος της ΚΕΔ και χτυπούσαν τα κουδούνια. Ο Τσαχειλίδης βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι έχει συμβεί και εκεί είδε δύο άτομα. Έναν με μαύρο κράνος κι έναν άλλον με γκρι τζάκετ να τον απειλούν λέγοντας του: «θα σε γαμ..., δεν γλιτώνεις όπου και να πας θα σε βρούμε».

Ο Τσαχειλίδης έχει καταθέσει ήδη μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ ενημερώθηκε και η η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛΑΣ προκειμένου να προστατεύσει τα τρία άτομα από νέες πιθανές επιθέσεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σε συνεννόηση με τον Μπίκα και τον Καλύβα, ο Τσαχειλίδης θέλει να παραιτηθεί κάτι που ετοιμάζονται να κάνουν κι οι άλλοι δυο της ΚΕΔ. Αν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται η διεξαγωγή της αγωνιστικής να είναι στον… αέρα, ειδικότερα αν αποφασίσει να επέμβει δραστικά ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Βασιλειάδης, που έχει τη φήμη του αδέκαστου και ιδιαίτερα σκληρού σε τέτοια ζητήματα ανθρώπου!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου