ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…

Βγήκαν ξανά στη γύρα οι προπαγανδιστές και άρχισαν να… μετράνε τις κάρτες του Γουακάσο.

Αφού σας αρέσουν οι αριθμοί…

Τα είχαμε πει ότι θα τον βάλουν σημάδι τον Γκανέζο, επειδή παίζει με πάθος και τσαμπουκά κι αυτό δεν το αντέχουν. Τους χαλάει τη… μανέστρα. Πιάστηκαν λοιπόν από τη δήλωση του Γουακάσο που είπε «πρέπει να μάθω τους διαιτητές στην Ελλάδα και τον τρόπο που σφυρίζουν» κι άρχισαν να του τις μετράνε. Τις κάρτες, μην πάει ο νους σας αλλού. Και διερωτήθηκαν μάλιστα οι «Γκέμπελς» του λιμανιού,  αν χρειάζεται σχόλιο παραθέτοντας τον αριθμό των κίτρινων και των κόκκινων καρτών που έχει πάρει στην καριέρα του ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού».

Ας δούμε, όμως, και μερικούς άλλους αριθμούς που ενόψει ντέρμπι είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Αφού σας αρέσουν τόσο οι αριθμοί ρε λεβέντες, γιατί δεν γράφετε και για αυτούς που θα δείτε παρακάτω κάτι; Έτσι, για τα μάτια του κόσμου.

Έχουμε και λέμε, από το 1930 μετράμε διότι νωρίτερα δεν υπήρχατε κι είναι γνωστό πως όταν ο ΠΑΟ ιδρύθηκε οι άλλοι ήταν στα δέντρα, σχετικά με τα κερδισμένα πέναλτι στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ο ένας έχει 18 κι ο άλλος 15. Μαντέψτε ποιος έχει τα 18… Σωστά καταλάβατε, οι αγαπημένοι του συστήματος. Πάμε στις αποβολές; Εδώ κι αν γίνεται πάρτι. 23 ο ένας, 33 ο άλλος. Προφανώς και οι 23 «ερυθρόλευκοι» αποβλήθηκαν σε 20 αγώνες ενώ οι 33 «πράσινοι» σε 23 αγώνες. Προφανώς και εδώ σας έχουν ευνοήσει αυτοί που σας συντηρούν με το έτσι θέλω στην κορυφή εδώ και χρόνια.

Θέλετε να μετρήσουμε ακόμα και  την… τύχη, αλλιώς το λένε αλλά  είναι πρωί και μπορεί ξαφνικά να συσταθεί τελικά ΕΣΡ και να μας κόψει! Σε όλα αυτά τα παιχνίδια που έχουν  γίνει μεταξύ του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου και της ντροπής του αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός έχει 40 δοκάρια!!! Οι άλλοι μόλις 20. Κάπως έτσι θα έπρεπε να έχουν φάει τα διπλάσια γκολ και να έχουν στερηθεί αρκετές από τις κάλπικες νίκες τους.

Αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε ξανά...

Τι γίνεται;

Αφού σας αρέσουν τόσο οι… αριθμοί κι αντί για άρθρα για το ματς της ομάδας σας στην Ευρώπη γράφετε για τις κάρτες του Γουακάσο, γιατί δεν γράφετε και για αυτούς τους αριθμούς κάτι;

Θα μου πεις… θέλει κι ερώτημα;

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου