ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ!

Με αφορμή το θέμα του «κοκαλιάρη» οι γαύροι μαρτυράνε για «παράγκα» και κάλπικα!

Μαρτυράνε χωρίς ξύλο!

Από χθες «παίζει» ένα θέμα περί συνάντησης Μελισσανίδη και Σαββίδη με τον Θωμά Μητρόπουλο. Ξέρετε, τον «κοκκαλιάρη» της «παράγκας» στον οποίο οφείλονται μερικά από τα «Σπαθένια» πρωταθλήματα της πιο βρωμερής ομάδας του πλανήτη, που έχει και γενέθλια σήμερα. Δεν ξέρω αν και τι ισχύει. Τίποτα δεν μπορώ να πιστέψω πια και από κανέναν.

Ξεκαθαρίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι personanongrataγια μένα και για όλους τους Παναθηναϊκούς. Εντάξει, είμαστε χώρα που ξεχνάει, αλλά εμείς δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τις «κλοπές» πρωταθλημάτων που μας έκανε αυτός μαζί με τον «Θείο». Μπορεί η ελληνική δικαιοσύνη να έχει κλείσει αυτιά και μάτια, εμείς όμως όχι.

Πάμε παρακάτω τώρα. Στο ζουμί. Το θέμα το ανέδειξε χθες το απόγευμα το σάιτ του Γαύρου. Σήμερα το «έπαιξε» και το goalστο πρωτοσέλιδό του. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι γαύροι το πήγαν δυνατά και θίχθηκαν επειδή, λέει, ο Μελισσανίδης πάει να επαναφέρει στο προσκήνιο τον Μητρόπουλο.  

«Με τον Θωμά Μητρόπουλο λοιπόν θέλει να κάνει την «εξυγίανση» το δίδυμο Μελισσανίδη-Σαββίδη και φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των αρθρογράφων με τις «πύρινες» πένες αλλά και των «οπαδών» σε αυτή την εξέλιξη. Να δούμε δηλαδή τις απόψεις τους για τον «παραγκάρχη» της «παράγκας» για την οποία μας μιλούσαν τόσα χρόνια...», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ναι ε; Ώστε ήταν «παραγκάρχης»; Ώστε υπήρχε «παράγκα»; Και ποιος ευνοήθηκε από την «παράγκα» του μπαρμπα Θωμά; Ποιος έπαιρνε τα πρωταθλήματα επί ημερών «κοκκαλιάρη»; Ουπς… Μήπως καρφωθήκατε πάλι; Μήπως μαρτυράτε χωρίς ξύλο; Ή μήπως πλέον δεν σας νοιάζει. Ή μάλλον δεν σας νοιάζει περισσότερο από το να συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια; Με άλλη διοίκηση στην ΕΠΟ, με άλλον αρχιδιαιτητή, με άλλους διαιτητές;

Το θέμα έχει πια πολύ «ζουμί» και θα έχουμε εξελίξεις και άλλες αυτοαποκαλύψεις…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου