ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…

Οι… ανακοινωσιόπληκτοι «χτύπησαν» και πάλι, σε μια ημέρα που – υποτίθεται – πως η ολυμπιακή επικαιρότητα έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα πράγματα κι ο «Πράσινος Τιμωρός»… έσκασε στα γέλια!

Γελάνε και οι πέτρες…

«ΟΚ», καταλαβαίνω το πρόβλημά σας. Κατανοώ πως βλέπετε και στον ύπνο σας τον αιώνιο δυνάστη σας. Επίσης κατανοητό είναι και το… σύνδρομο των ανακοινώσεων, αλλά αυτή τη φορά το τερματίσατε. Λίγη ώρα πριν από τον αγώνα του οσφπ με την Άρσεναλ, που κρίνει πάρα πολλά για τον σύλλογό σας, εσείς επιλέξατε να αναρτήσετε μια ανακοίνωση και να ασχοληθείτε με τον Παναθηναϊκό και τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Είστε τόσο… επικοινωνιακά αστείοι, που μια τέτοια μέρα προσπαθείτε να κερδίσετε μερικά λεπτά δημοσιότητας από το πουθενά. Είστε τόσο… ολυμπιακάρες, που είμαι βέβαιος ότι από μέσα σας παρακαλάτε να στάξει κανά τρίμπαλο η Άρσεναλ στο Φάληρο, για να πάρετε θέση σε κανένα μονόστηλο των εφημερίδων.

Για τέτοια γελοιότητα μιλάμε…

Σας έχω, όμως, τη λύση ρε λεβέντες. Αν θέλετε τόσο πολύ να γίνεται διάσημοι, να συζητά ο κόσμος για εσάς και να παίζετε πρώτο θέμα σε εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, μπορείτε να πάτε σε κάποιο σίριαλ. Ακόμα και στην εκπομπή της Αννίτας (σίγουρα την παρακολουθείτε, δεν εξηγείτε από πού αντλείτε τόση… γραφικότητα). Να κάνετε παρέα με τον… original Κολλημένο.

Ε, δεν είναι τρομερή ιδέα;

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν θα σας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί μαζί σας. Έχει, άλλωστε, σοβαρότερα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθεί. Άντε, το πολύ-πολύ επειδή πάνω από όλα στην «πράσινη» ΚΑΕ είναι άνθρωποι, να σας πουν… καλά Χριστούγεννα. Εσείς, βέβαια, να συνεχίσετε. Μοιράζετε άφθονο γέλιο στον κόσμο και το έχει ανάγκη στους καιρούς που ζούμε.

Άντε, και σε επιθεώρηση σας εύχομαι!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου