Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα ιστορικό. Από κάθε άποψη. Γιατί είναι ο ορισμός της νομιμότητας και του φίλαθλου πνεύματος.

Ο γαύρος στα χωριά, το μπάσκετ στα καλύτερα του!

Με τον γαύρο και τους Αγγελόπουλους στην… Α2, οι 14 ομάδες που θα αποτελέσουν τη φετινή Α1 είναι δεδομένο ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε το μπάσκετ να πάει όχι ένα αλλά πολλά βήματα προς τα εμπρός! Και γιατί θα λείπουν αυτοί που τα τελευταία χρόνια και ειδικά πέρυσι προσπάθησαν να γκρεμίσουν κάθετι μπασκετικό αλλά και διότι άπαντες πια ξέρουν ότι όποιος πάει να βλάψει το μπάσκετ με ακραίες αντιδράσεις θα τύχει της τιμωρίας που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως και αν λέγεται… Με δεδομένο μάλιστα ότι αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος αλλά και πως κόντρα στις… Κασσάνδρες, τα έσοδα από την τηλεόραση παρέμειναν τα ίδια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι γαύροι ζούσαν σε έναν δικό τους πλανήτη… Και εκεί να μείνουν.

Κανέναν Ολυμπιακό δεν χρειάζεται το μπάσκετ για να πάει μπροστά. Αυτό που απαιτείται είναι ισονομία και δικαιοσύνη, μέσα και έξω από το παρκέ. Και αυτό ακριβώς διαφύλαξε πέρυσι ο Παναθηναϊκός όταν οι γαύροι νόμιζαν ότι είναι το… Κράτος. Το πρωτάθλημα φέτος, θα είναι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών… Και θα είναι γιατί δεν θα υποδαυλίζει κανείς πράξεις βίας, με ψευτοτσαμπουκάδες… Θα δούμε μπασκετάρα και θα το απολαύσουμε, μέσα και έξω από τα γήπεδα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου