ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!

Ξεφτιλίστηκαν στον Ολυμπιακό για 140 ευρώ…

Δεν υπάρχει σάλιο!

Εμ κατάφεραν να περάσει στην ιστορία ότι ο Ολυμπιακός των αδερφών Αγγελόπουλων υποβιβάστηκε στην Α2, εμ συνεχίζουν να γίνονται ρεζίλι. Βλέπετε, δεν τους φτάνει που έχουν καταντήσει να γίνουν πρωταγωνιστές του «Κυριακή στο χωριό», με το… τουρ που θα κάνουν στην τιμημένη επαρχία όλο τον χρόνο, θέλουν να κάνουν και… πονηριές.

Τι μάθαμε, λοιπόν, για τους λιμανίσιους σήμερα; Ότι ήθελαν να παίξει φιλικό η ομάδα που έχουν φτιάξει για την Α2 με τον Έσπερο, αλλά πήγαν με λαμογιά να γλιτώσουν τα έξοδα για τους διαιτητές! Πως; Στέλνοντας αίτημα στην αρμόδια ΚΕΔ για έναν διαιτητή και έναν κριτή, για αγώνα… εφηβικών ομάδων.

Ο διαιτητής ως όφειλε, αφού του είπε η ένωση, πήγε στο γήπεδο όμως δεν είδε καμία εφηβική ομάδα. Είδε δυο κανονικές ομάδες. Τον Ολυμπιακό της Α2 και το ανδρικό του Εσπέρου. Ο άνθρωπος προφανώς και σηκώθηκε κι έφυγε, δεν έκατσε να ρεζιλέψει τον εαυτό του και το μπάσκετ για 35 ευρώ.

Κι εδώ είναι … όλο το ζουμί. Ζήτησαν έναν διαιτητή κι όχι τρεις, όπως θα έπρεπε για αγώνα ανδρικών ομάδων, γιατί τότε το κόστος θα ήταν 175 ευρώ. Για 140 ευρώ, δηλαδή, έγιναν ρεζίλι και μάθαμε για ακόμα μια φορά ότι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων… δεν υπάρχει σάλιο!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου