ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

Όταν μιλάς με λογική σε… αμοιβάδες, πόση τύχη έχεις να βγάλεις άκρη;

Πάμε παρακάτω…

«Σκάνδαλο» λέει το γεγονός πως ο Κουρμπέλης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Αυτό διαβάζουν, αυτό ακούν, αυτό μένει στο… κοπάδι των προβάτων. «Μας αδικεύουν μπρόεδρε κάνε κάτι εσύ που αγαπάς την ομάδα» αρχίζουν να φωνάζουν, έχοντας ακόμη το σανό ανάμεσα στα δόντια. Τώρα εμείς τι να κάνουμε ρε αδέρφια; Να αναλύσουμε κανονισμούς; Να στοιχειοθετήσουμε το απόλυτα σωστό του γεγονότος; Θα είναι σα να προσπαθούμε να εξηγήσουμε το Πυθαγόρειο θεώρημα στο σκύλο μας που δεν είναι και… λαγωνικό Κ9 μεταξύ μας, περιμένοντας μάλιστα να μας λύσει και άσκηση μετά απ’ αυτό. Ε, εμείς θα πέφτουμε στο επίπεδό τους στο τέλος.

Τι να ασχοληθείς λοιπόν; Βγαίνει άκρη; Οι τύποι έχουν πειστεί πως οι κανονισμοί είναι αυτοί που πάντα τους δίνουν τα αποτελέσματα. Γιατί έτσι τους λένε εδώ και δεκαετίες. Απλά να ξέρουν κάτι οι… καθοδηγητές τους. Η λέξη σκάνδαλο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από κανέναν γαύρο μέχρι τουλάχιστον το 2125. Και επειδή και φέτος έχουν την εύνοια (π.χ. το πέναλτι που δε δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης και τους χάρισε 2 βαθμούς 1η αγωνιστική) θα έχουμε και τις σχετικές προσαυξήσεις.

Αυτά βλέπω και παρότι η δική μας ομάδα είναι στον πάτο, φτερουγίζει η καρδούλα μου από ευτυχία που ο Θεός βοήθησε να γίνω Παναθηναϊκός και όχι… αμοιβάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου